Доста преди паниката около коронавируса да превземе целия свят, Наоми

...
Доста преди паниката около коронавируса да превземе целия свят, Наоми
Коментари Харесай

Коронавирусът няма шанс срещу Наоми

Доста преди суматохата към ковид да превземе целия свят, Наоми Кембъл стана нарицателно за придирчивост във връзка с чистотата . Тя разгласява в YouTube канала си видео, на което демонстрира по какъв начин дезинфекцира всичко към себе си преди полет.

Тогава може би мнозина са й се присмели на ограниченията, които взима, само че в този момент Кембъл се оказа неприятен оракул и хората по света се стремят да следват нейния образец.

Моделът обаче подвигна още повече равнището на отбрана около постоянните си пътувания и върлуващия COVID-19. Тя качи в профила си в Instagram няколко фотоси, от които разбираме нейното тълкувание на изказванието, че сигурността е преди всичко.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Naomi Campbell (@naomi) на Мар 10, 2020 в 6:07 PDT

Кембъл идва на летището в цялостно бойно снаряжение, което включва защитен костюм с качулка, очила, маска и ръкавици . Благодарение на тях нито една част от тялото и лицето й не остава открита и вероятно атакувана от вируси и бактерии.
 Наоми Кембъл, пътуването със аероплан и странните привички на модела
От какво страда Наоми Кембъл

Не й е елементарно, несъмнено

И до момента в който някои поздравиха Наоми за това, че подхваща съществени ограничения за здравето си, други считат, че това е малко прекомерно. Но вторият извод биха си създали единствено тези, които не са гледали нормалните й привички за стерилизация, даже когато няма опасност от ковид...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР