Доста любопитно видео, на което маститият някога журналист Мартин Карбовски

...
Доста любопитно видео, на което маститият някога журналист Мартин Карбовски
Коментари Харесай

Копейкин праща Карбовски евродепутат? (ВИДЕО)

Доста любопитно видео, на което маститият в миналото публицист Мартин Карбовски е хванат от камерата на Би Ти Ви да се изхлузва от офиса на „ Възраждане “ зад тила на Костя Копейкин, взриви обществените мрежи. Според източници на Lupa.bg известният водещ е гостувал на Костадинов не да си уговорят следващото изявление, а да разискват вклюването на журналиста в евролистата на прокремълските псевдонационалисти.

Както към този момент писахме, в началото любимец на Коцето да води листата на „ Възраждане “ за Брюксел като представител на гражданската квота беше Петър Волгин. Предложението му е било отправено персонално от водача Костадин Костадинов още преди няколко месеца, само че водещият изискал известно време да размишления и На Костя му писнало да го чака. А и схванал, че скандалният водещ води паралелни договаряния с Българска социалистическа партия.

Така Копейкин насочил вниманието си към Карбовски, с който в случай че не крепка дружба, в последно време ги свързва най-малко положително другарство.

„ Мартин е извънредно известен публицист, мощно различим измежду по-младите и дейни хора. Той може да събере както проруски, по този начин и просветен градски електорат, отчаян от систематичните партии “, разяснявал Костя на съпартийците си.

Копейкин изцяло съществено считал на идните избори за европейски парламент „ Възраждане “ да е в случай че не първа, то най-малко втора политическа мощ – след ГЕРБ-СДС, изпреварвайки „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “, които може да се явят настрана. За задачата националистите възнамеряват лидер да им е мощно разпознаваемо лице, а не някой от правилните хора на вожда, които нямат посланичество и ценз за Брюксел.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР