Доста дълго време се наслагва в обществото, че ГЕРБ е

...
Доста дълго време се наслагва в обществото, че ГЕРБ е
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Радев е Вера Су - потъващ, нагъл и лицемерен, създаде аморфната партия ПП

" Доста дълго време се наслагва в обществото, че ГЕРБ е изпаднала в изолираност, което не е по този начин. Нито една партия не може да ръководи сама. Спомняме си обаче какви бяха грозните диспути в последния парламент. Депутатите се назоваха по какъв ли не метод. ГЕРБ в никакъв случай не си е разрешавало сходно държание в дебатите.

Ако бъдем първа политическа мощ, при този резултат, ние сме длъжни да опитаме да създадем държавно управление с мандата, който ще получим. Политиката се е трансформирала във война. Като най-голяма партия, е по-лесно останалите да ни оставят настрани. Дали ще успеем да осъществим мандата, не зависи от нас, а от това, каква ще бъде конфигурацията в Народното събрание. Ние мостове не сме горили.

България на Румен Радев през днешния ден не се харесва на никого. Социологическите резултати демонстрират моментна фотография. Той е президентът, който направи държавни управления, които позволиха растеж на заболелите и умрелите от ковид и с инфлацията. Румен Радев е " Вера СУ " - потъващ, безочлив и двуличен човек ". Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ-СДС/ЕНП Георг Георгиев пред Нова НЮЗ.

" Със сигурност Демократична България, като част от ЕНП, са наш натурален сътрудник. Ние почитаме гласа и на Има Такъв Народ, стига да трансформират непремерения си звук. Не мисля обаче, че с ИБГНИ имаме допирни точки. Спомнете си какви данни изнесоха от Има Такъв Народ за Татяна Дончева. Лидерите на Политическа партия са едни същества, които са основани от Румен Радев.

Големият проблем е дали Кирил Петков ще си признае за лъжата. Три дати се смесват във версиите на Петков за двойното му поданство. Янаки Стоилов изпраща мнение като правосъден министър, че Кирил Петков към момента е с двойно поданство ", сподели още Георгиев. Той беше безапелационен, че Румен Радев е трябвало да ревизира в елементи що за претендент " Засега " Продължаваме промяната " е доста аморфна групировка.

Няма по какъв начин да стартираме разговор с партия, която едвам през вчерашния ден разгласи водачите на листите си за парламентарните избори. Като виждаме какви хора стоят в управлението, не знаем какво става по-надолу в структурите ", сподели още Георгиев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР