Доскорошният волейболист на Хебър Якопо Масари, който беше и любимец

...
Доскорошният волейболист на Хебър Якопо Масари, който беше и любимец
Коментари Харесай

Разпадът във волейболния Хебър продължава

Доскорошният волейболист на Хебър Якопо Масари, който беше и любим на публиката в Пазарджик, мина в италианския тим Фармиталия Сатурния от Катания, заяви уеб сайтът peripericatania.it.

Тимът е дилетант в италианската Суперлига, като сега е на последното 12-о място с 3 точки от 7 мача.

Масари би трябвало да бъде разполагаем на треньора на отбора Силва още за мача с Падова, който е по стратегия на 3 декември.

35-годишният Якопо Масари има сериозна визитка, като е играл в Лубе Чивитанова, с който има една купа, една Шампионска лига и едно международно клубно състезание, в Модена, с който печели Суперкупата на Италия, в Тоно Калипо и Сиена.

Масари е част и от националния отбор на Италия, с който има сребърен орден на Световно състезание и бронзов орден на Европейското състезание през 2015.

" Доволен съм да се завърна в Италия и да го направя в историческо място за сицилианския волейбол. Моите две години и половина в България бяха доста положителни, само че имах предпочитание още веднъж да играя в елита на Италия. Знам, че мога да оказа помощ ", сподели Масари.

Той завоюва една купа с Хебър и два пъти Купата на България, като бе определен за най-полезен състезател в шампионата през сезон 2021-22.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР