Досегашният съветник на премиера по външна политика Деница Желева зае

...
Досегашният съветник на премиера по външна политика Деница Желева зае
Коментари Харесай

Деница Желева стана шеф на кабинета на премиера Борисов

Досегашният консултант на премиера по външна политика Деница Желева зае мястото на Румяна Бъчварова като шеф на кабинета му. Това заяви самият Бойко Борисов след съвещанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

„ По правилник се изисква освобождението на Цветанов да стане на конгрес, който ще бъде на 7 юли. Тогава ще освободим и Румяна Бъчварова, която отива дипломат. Началник на кабинета ми е Деница, към този момент я сложих “, изясни водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Румяна Бъчварова ще бъде освободена от позицията началник на кабинета, с цел да стане дипломат в Израел. Това ще стане на скоростно свикания от Борисов конгрес, чиято цел е главно да освободи Цветан Цветанов от заеманите длъжности. Лидерът на ГЕРБ изясни още, че няма да има определен човек на мястото на Цветанов, а работата, която е вършел ще се разпредели сред членовете на Изпълнителната комисия. Тоест, всеки от тях ще дава отговор за структурите и организациите в няколко области. Борисов съобщи, че ще има промяна на управления по места в партията, където резултатите не са били положителни.

"Името на Цветанов се заменя в този момент от Изпълнителната комисия - демократичността и промяната е в ход. Ще основа и орган за надзор в партията, който да приема тъжби и недоволства ", оповести още Бойко Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР