Досегашният областен управител Ангел Стоев спокойно прие решението на Министерския

...
Досегашният областен управител Ангел Стоев спокойно прие решението на Министерския
Коментари Харесай

Ангел Стоев заръча на Йордан Иванов да действа за Околовръст...

Досегашният регионален шеф Ангел Стоев умерено одобри решението на Министерския съвет, с което е освободен от поста, а на неговото място застъпва общинският консултант от ДСБ Йордан Иванов.

„ Готов съм да го посрещна и да му предам по най-бързия и честен метод документите и пълномощията. Ако има потребност, мога да срещна Йордан Иванов с всички проблеми и задания, които би трябвало да се вземат решение в Пловдивска област “, разяснява за „ Марица “ Ангел Стоев.

Той уточни, че един от най-тежките проблеми, по който към този момент се търси решение, е за обезпечаване на чиста вода за Брестовица .

Друга задача е да се оказва помощ за реализацията на плана за реконструкцията на Околовръстното шосе на Пловдив . Важно е да продължи работата по плана за водоснабдяването на града и близките села с питейна вода от каскада „ Въча “.

" Имам визия и мога да бъда потребен, в случай че има нужда ", добави Ангел Стоев.

Той даде още един съвет на приемника си - да организира среща с депутатите от Пловдив и региона, с цел да обсъдят взаимните дейности за решаването на проблемите. Такава среща е набелязана за 10 януари, само че тя няма по какъв начин да се организира.

" Аз към този момент не съм регионален шеф, а на Йордан Иванов е нужно време да се запознае с нещата ", посочи някогашният губернатор.

На въпрос дали би останал като заместител в региона, се учуди: „ Заместник, откакто съм бил регионален шеф? Това е неуместно! “. За бъдещото си занятие сподели: „ Пътищата са доста, имам задоволително оферти за работа и ще преценям. Когато са отворени доста порти, въпросът е единствено в коя да вляза “.
Свързани вести Йордан Иванов: Нито едно нелегално решение на общините няма да влезе в сила
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР