Досега страната не е имала премиер като мен – човек,

...
Досега страната не е имала премиер като мен – човек,
Коментари Харесай

Пламен Николов: Ще прелея бизнес опит в политиката


Досега страната не е имала министър председател като мен – човек, който идва от бизнес средите, има от една страна филантропично обучение и бизнес опит. Аз съм амалгама сред двете неща. Това съобщи в предаването „ Панорама “ посоченият за министър председател от Има Такъв Народ Пламен Николов. Според него е и преимущество, и минус, че хората не го познават.

От думите му стана ясно, че още преди две седмици е получил покана за поста отСлави Трифонов. Двамата се познавали от дълго време. Николов е взел участие в така наречен кастин за политици в „ Шоуто на Слави “.

Решихме, че това е един добър вид за политическата партия Има Такъв Народ, че сред нас има построено доверие. Ние се познаваме към този момент над три години, още от времето на кастингите за политици незабавно след референдума, сподели още Николов. Всичко останало беше в областта на догатките. Затова от Има Такъв Народ споделяме, че постоянно би трябвало да се осланяме първо на обстоятелствата, след това на догатките, твърди номинираният за министър председател.

Според него през последните няколко години българските управленци са страдали от теоретична подготовка. Аз я имам. Смятам, че тази теоретична подготовка доста добре може да послужи в на практика смисъл. Уча доста бързо. Така ми се е налагало през целия ми бизнес живот и корпоративния ми стаж. Аз съм човек с биография. Зад мен стоят доста сполучливи планове – национални, мултиконтинентални. Смятам да прелея този бизнес отпит и в политиката, сподели още Пламен Николов.

Имам съвсем 20 години корпоративен опит, от които съм работил в доста и разнообразни сектори както у нас, по този начин и в мултинационален аспект. Всичко при мен се е случвало по разпоредбите. За всяко нещо, за което съм бил виновен, е ставало по нужния метод, самичък се промотира възможният предстоящ министър председател.

Очаквайте детайлности.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР