Досега живях достойно, каза уволнената вчера шефка на Фонда за

...
Досега живях достойно, каза уволнената вчера шефка на Фонда за
Коментари Харесай

Уволнената шефка на Фонда за лечение на деца: Досега живях достойно

Досега живях почтено, сподели уволнената през вчерашния ден шефка на Фонда за лекуване на деца лекар Тинка Троева пред Българска национална телевизия.

Медикът се обади в студиото откакто водещият на утринния блок Иво Никодимов на няколко пъти сподели в ефир, че желае да чуе нейната позиция, само че не може да се свърже с Троева. Тя съобщи, че телефонът, на който е била търсена през вчерашния ден и през днешния ден, е бил нейният длъжностен и тя е върнала картата при напускането на поста. "Много скърбя, само че ще ви отчайвам. Имам планувано изявление пред друга медия на следващия ден ", уточни още Троева и съобщи, че по-късно може да изрази своята позиция по Българска национална телевизия.

"Не чаках такава постъпка от здравния министър Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила и съм длъжна да се защитя. Досега се съм живяла почтено ще си диря правата ", сподели още Троева и съобщи, че е наела юрист и ще приказва единствено откакто се съветва с юриста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР