Дортмунд. Треньорът на Севиля Юлен Лопетеги прие тежко отпадането на

...
Дортмунд. Треньорът на Севиля Юлен Лопетеги прие тежко отпадането на
Коментари Харесай

Лопетеги: Имахме шансове да продължим и го заслужавахме

Дортмунд. Треньорът на Севиля Юлен Лопетеги одобри тежко отпадането на отбора му на 1/8-финала в Шампионската лига. Андалусийци стигнаха до 2:2 в реванша с Борусия (Дортмунд), само че с общ резултат 4:5 отпадат от шампионата. Наставникът обаче счита, че това е незаслужено предвид на показаното от неговите играчи, които са били по-добри в три от четирите полувремена в двата мача.

" Имахме шансове да продължим и го заслужавахме. Изиграхме страховит мач във всяко отношение - в нахлуване, в отбрана, показахме доста сърце. Жалкото е, че не получихме премия за напъните си. Бяхме по-добри от Дортмунд в три от четирите полувремена. Трудно бе да приемем, че след мощното първо полувреме, губехме с 0:1. Продължихме да имаме вяра и да се борим даже и при 0:2. Затова сме тъжни и разочаровани. Наистина имам вяра, че не заслужавахме да отпаднем. Искахме да дадем мотив за наслада на почитателите ни, само че очевидно ще би трябвало се задоволим с решимостта, характера и гордостта от играта на отбора ", съобщи Лопетеги.

" Мисля, че никой не може да ни упрекне за характера и борбеността и футбола, който показахме. Може да се каже, че без да дадем състояние на противника, губехме с 0:2. Затова настоявам, че характера и решимостта на тима не може да бъдат поставяни под подозрение ", добави експертът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР