Дори най-инертните хора ще почувстват порив за промяна и на

...
Дори най-инертните хора ще почувстват порив за промяна и на
Коментари Харесай

Астрологът Светлана Тилкова-Алена с прогноза специално за “Труд”: 2019-а е година на вяра, агресия и кариера

Дори най-инертните хора ще почувстват ентусиазъм за смяна и на думи ще изразят упоритостите си

Телефонните измами ще доближат нов връх

2018 година, годината на Луната, година на изявена експанзия и принуждение, на пропилени благоприятни условия, отстъпва своето място на готовия постоянно за борба, за война Юпитер. Мнозина не съумяха да надмогнат съмненията си и да вземат значимото решение за своето бъдеще. Уплашиха се да създадат безапелационния избор и смяната и продължиха в коловоза на познатото, само че нежелано съществуване. Нежелано, само че определено най-малко до идната година на Луната след девет години.

В политическия живот безсилието роди ненавист, избуяла до недостижими висоти към властимащите, от изпадналите от Народното събрание обединения, а и освен от тях. Безсмислени провокации, изключително по време на българското председателство на Европейски Съюз, митинги, които нямаше по какъв начин да намерят решение с излизане на улицата и пред държавните институции, митинги, потвърдили, че задачата е дестабилизацията на страната. Не пропуснахме за следващ път да търсим опрощение за неволите и страданията си, вместо да ги преодолеем и да продължим напред. Дори и природата ни подложи на не малко тествания, наводнения, заболявания по животните. Много бяха провокираните от човешкото безгрижие произшествия на пътя. Кражбите и битовото принуждение не пощадиха българина. И въпреки всичко не можем да отречем, че хаосът отстъпи място на реда, което изплаши мнозина, привикнали тридесет години да живеят безнаказано. Каквото сме си посели, това ще жънем: дали дарени, дали разочаровани, дали задоволено крачещи напред към 2019 година.

Вибрацията на годината дефинира планетата шеф. Вибрация 3 и Юпитер са господарите на 2019 година и поучават доброжелателно и недвусмислено, както го прави Малкия принц… само че от време на време с експанзия или по-често с вярата, че този е по-краткия път до задачата, до успеха в честен, веществен, политически проект.
Подчертавам една значима разлика – и Марс, и Юпитер са планетите на войната, само че до момента в който въздействието на Марс и на осцилация 9 води до импулсивна експанзия и директна война, при Юпитер, поради осцилация 3, на годината, осцилация на общуването, войните, междуличностните, сред институциите, сред другите обществени прослойки, сред етноси и страни, могат да бъдат разпалени от една погрешно изречена дума, ето за какво е належащо изключително внимание в говоренето.

Юпитер разкрива какви сме в реалност зад фасадата на правила, порядки, двуличие, какви са хората, с които поддържаме връзка. Тайното, скритото, измамите излизат нескрито. С лекост ще изявяваме упоритостите си, стига да ги имаме. Дори най-инертните хора ще почувстват ентусиазъм за смяна и на думи ще изразят упоритостите си. Провалят ли се, което се чака, ще избухнат в експанзия даже към околните си, че ги укоряват за пропилените благоприятни условия, даже с демонстрация на физическо принуждение.

Заради вибрацията на годината Юпитер ни подтиква към познанства, към другарство, даже защищава мислещите хора от неуместни или прибързани дейности, от предоверяване. Телефонните измами ще доближат нов връх. Възможна е появяването на нова машинация с не малко пострадали, до момента в който бъде разкрита. Агресията в връзките нараства. Юпитер подтиква към начало на личен бизнес, стига и персоналният хороскоп да го разрешава. Изискването е единствено едно: да не позволяваме пасивност и бездейност в дните си. Мнозина, ненадейно и без да са го търсили, намират мястото си в своята татковина или зад граница, където се усещат щастливи. Хората, които ненавиждат да живуркат инертно, без значение от зодиакалния си знак са орисани на триумф през 2019 година
Посредствени хора ще проявят до неподозирани висоти своята нагла експанзия и няма да са малко изявените персони, пострадали от техните дейности.

2019 година обрисува многолики благоприятни условия в професионалната сфера. Нови хоризонти се разкриват пред всеки, даже пред излезлите от руслото на дейния живот. Колкото по-дейни сме, толкоз по-бързо ще разтеглим границите на своя персонален свят. Инертните ще наподобяват още по-невзрачни в очите на близките, което от нищо може да провокира битова експанзия.

 60-4-alena Роден в година на Юпитер

Родените в година на Юпитер (1947, 1956, 1965, 1974, 1983, 1992, 2001, 2010) се славят, че са измежду хората с шанс. Но освен те са облагодетелствани от Фортуна през тази година. Всички имаме късмет да бъдем нейни галеници, в случай че се възползваме от потребните промени, пазим се от отрицателните и разграничаваме едните от другите. Независимо че славата на планетата е страховита, белязана с експанзия и войнолюбство, няма да липсват великодушие, жертвоготовност, блян да си подаваме ръка, да ценим другарството и партньорството, да осъзнаем изгодите от положителния звук, да се научим да приказваме с верните думи, хармоничните връзки през цялата година, а в политически и интернационален проект – от спокойствието и мира. Печелят и се радват на отлични резултати и самопризнание честните, постигащи задачите си с труд и достолепие хора. Тези, които умеят да ценят непознатите достижения, да ценят подадената ръка и най-много да съблюдават закона за непоисканото положително – прави положително единствено в случай че ти е поискано. В мнозина ще се зароди порива да са самостоятелни, само че ще откажат да се приспособят и сработят със средата, в която битуват. Този е най-краткия път да бъдат отхвърлени и пострадали от словесна и физическа агресия… или те да са насилниците.

Отношения

 60-3-alena В персоналния живот и в връзките си с нашите близки, родственици, другари постоянно ще бъдем неуверени, тъй като ще ни е мъчно да предвидим какво ни чака, изключително в случай че от ранната си възраст сме живели с част от тези хора в недоразумение, а някои са си вменили комплекси поради неудовлетвореността от неналичието на задоволително родителска любов и угриженост. Проблемните връзки ще водят до бърза рецесия, по-често отвод за компромис, предпочитание за опълчване, водещо до увеличението на насилието зад стените на дома.

Година на Земния глиган
Съгласно източния хороскоп на 4 февруари 2019 година навлизаме в годината на Земния глиган (Свиня). Това е последният знак от 12-те на източния зодиак, тъй като Глиганът е последното животно, явило се при Буда, с цел да подреди и затвори зодиакалния кръг. Тази е повода родените в година на Глигана да носят в себе си несъгласия и избухват в крайности поради невъзможността да напаснат характерностите, които са им заложени – от тромавост до гняв, от слънце до мрак, от изпепеляваща пристрастеност до люта ненавист, от легендарен мързел до свръх деятелност.

В годината на неговата власт сме кълбо от вътрешни несъгласия и противоречие с всичко и със самите себе си даже, изключително в комбиниране с властващия Юпитер. Въпреки че е по-спокоен от представителите на Глигана зависим на Огън, Въздух, Метал, Дърво, Земният глиган, комбиниран с огнената същина на планетата Юпитер, ще донесе непредвидени обрати в живота на човечеството, сред страните и в битието на фамилията. България не прави изключение.

Годината на Земния глиган изисква да проучваме миналите 12 години, да осъзнаем къде са грешките, паденията и успехите ни, да се сдобрим с хората, които сме наранили и отдалечили, да претворим кармата с враговете си най-малкото в неутрална. Политиците да трансформират посоката от опълчване и експанзия към стабилизация и мир. Този е пътя към триумфа. Провокираната ненавист измежду хората, трансформирала се в всекидневие при по-лабилните, може да докара до изблик на предизвикана експанзия, всеобщи митинги на заблудени и платени протестиращи, без да се мисли за последствията.

В персоналния живот на хората също настъпват промени. Обезверени самотници най-накрая срещат подобаващ сътрудник и не трябва да се тормозят от силата на връхлетелите ги усеща. Проблемни бракове при предпочитание с лекост може да бъдат нормализирани. Глиганът поддържа и подарява благополучие на всички, които държат на постоянните фамилни връзки, само че санкционира грубо флирта и изневярата. Сключвайки брак, само че не в събота, не се опасявайте от новото в живота си, не се обръщайте към предишното си и нито за момент не се съмнявайте в правилността на вашия избор, стига и Съдбовната ви възбрана за брак да е отпаднала. Иначе – рецесия и разлъка.

Съветвам хората, родени в година на Глигана /1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007/ да се въздържат от взимане на заеми и заеми от другари поради действителната заплаха или да не съумеят да ги върнат или да забавят връщането и по този начин да съсипят дългогодишни връзки. Глиганът се слави със своята благотворителност, само че да не прекалява.

Земният глиган изисква от всеки от нас, само че и ни задължава да живеем без лукавство, двуличие и съмнения, да осъзнаем мястото си, а в случай че не сме го заели, да го сторим, да не пилеем скъпи години от живота си. От нас зависи да изживеем годината в естетика със себе си и със света, с цел да достигнем удовлетворени от себе си до началото на новия цикъл според източния зодиак, който стартира на 24 януари 2020 година с годината на Плъха – пъргавелкото, пръв дотичал до Буда.

Професия

През 2019 година съзвездията, на които са подвластни зодиакалните знаци и четирите естествени стихии, поддържат преди всичко откривателите, учените във всички сфери и оказват помощ за научни открития.
Хороскопът за 2019 година обрисува голям брой благоприятни условия в професионалната сфера. Юпитер ускорява устрема към пореден и неотстъпчив напредък, който за всеки има друг тип и изява. Едни почистват задния двор на своята къща и на своите професионални връзки, други строят и основават нов град, трети покоряват Еверест на своята кариера, четвърти чакат да се случи небесно знамение и да им разкрие в коя посока да тръгнат, че да се спънат в торба пари, само че ги поучавам да не пасуват. По-вероятно е чудото да ги подмине или да го проспят. Всеки зодиакален знак и подвластните му хора имат своите неповторими характерности, качества, черти на характера, които би трябвало да засилят, с цел да не бъде пропиляна обещаващата разцвет година на Юпитер.

 Kor_astrologia-2019.indd Трите издания излизат на пазара

Новите книги още веднъж са справочник към триумфа

Годишните книги на Алена към този момент са на пазара в София, а на 29.10 ще бъдат публикувани и в цялата страна. На страниците на “Астрологичен хороскоп – 2019 ” за осемнадесети следващ път Алена разгласява годишния астрологичен хороскоп за всеки от дванадесетте зодиакални знака. Той е справочник през незнайното бъдеще за всеки месец от годината.

Заедно с него е и източният хороскоп, който разкрива тайните на зодиака в годината на Глигана, а връзката сред западния и източния зодиак дава късмет за триумф във всяка обстановка,
Следващата книга се назовава “Вашата календарна – 2019 ”. Тя е справочник за цялото семейство и оказва помощ да изберете верния ден за инициативи, за взимане на заем, за покупка на дом, за брак. За всяка рождена дата са посочени сложните интервали и съвет по какъв начин да бъдат избегнати.

Комплектът издания се добавя от “Лунен календар на хубостта – 2019 ”. Книгата дава препоръки по какъв начин да бъдем по едно и също време здрави и красиви, и излиза в единадесетото си следващо издание.
За всеки ден от годината Алена е показала неразрешените и разрешените процедури, без значение дали се подлагате на тях вкъщи, в козметичен салон или в клиника на еластичен хирург, дните подобаващи за забременяване, както и интервалите през които диетата има мечтания резултат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР