Дори най-чувствителния и симпатичен зодиакален знак от целия зодиак, може

...
Дори най-чувствителния и симпатичен зодиакален знак от целия зодиак, може
Коментари Харесай

Отрицателни черти на мъжете от зодия Риби

Дори най-чувствителния и приветлив зодиакален знак от целия зодиак, може да изкара нескрито своите неприятни черти от характера в избрани обстановки. 
Мъжът риба е ръководен от Нептун, което значи вродена двойнственост и тайнственост.
Кои неща го вършат нежелателен в някои случаи?
1. Бяга от отговорност
За него може да се каже, че е царя на изнизване по терлици. Той не умее да се конфронтира и не обича пререканията. Но точно поради това доста постоянно другите го считат за слабохарактерен. Вътрешно той има свое мнение, само че избира да не го демонстрира. Защото му е по-лесно да се хлъзне по течението, вместо да се изправи с казуса лице в лице.
2. Няма воля
Безспорно една доста отрицателна линия от неговия темперамент.  Много елементарно се разколебава и мощно се въздейства от мнението на другите. Дори е податлив неведнъж да елементарни на един и същи човек, който непрекъснато го наранява по всевъзможни безобразни способи
3. Той е черноглед
Във всичко с което се захване, няма доверие в самия себе си, че ще свърши работата както би трябвало. Вечно обезверен притежатели умения и качества, а това го кара да гледа на света с скептицизъм. Много постоянно може да го чуете,  че " това или това " няма да стане.
4. Мъжът Риби е ленив
За хората или професионалните отговорности на които държат, той ще вложи цялата си сила. Обаче става ленив и мързелив когато счита, че не си заслужава да си хвърля напъните напразно. А когато няма никаква полза от нещо, по-добре изобщо не го търсете.
5. Невероятно огромен сребролюбец
Със сигурност този мъж влиза в клуба на скръндзите. Нито обича да дава пари назаем, нито пък да взема. В банковата си сметка постоянно знае какво тъкмо има до стотинка. Ненавижда непредвидените разходи. Но в случай че въпреки всичко това му се случи, е кадърен да мрънка дни наред по случилото се. Импулса, да си купи нещо ей по този начин - при него не съществува.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР