Дори и в топлите дни имам проблем с приемането на

...
Дори и в топлите дни имам проблем с приемането на
Коментари Харесай

Моят бюти дневник: Защо пия кокосова вода?

Дори и в топлите дни имам проблем с приемането на повече течности и изключително вода  –  нещо, което непрестанно си натрапвам да трансформира в табиет. С дребни стъпки и това ще стане. В същото време знам по какъв начин през лятото апетитът ни понижава, което може да е за сметка на силата и силата, от която имаме потребност, изключително в случай че и вие като мен сте дейни и спортуващи хора. Открих едно елементарно решение – кокосовата вода. Попаднах на нея в магазин на измежду био продуктите, към които от ден на ден се отправям през последните месеци.

С какво обаче се отличава тъкмо тази вода? Тя се извлича от вътрешността на незрелия зелен кокос и има доста прелестен, леко сладостен и тънък ядков усет. Ако обичате ядкови млека, сигурно ще ви хареса, а даже може да се употребява в смути вместо мляко. Кокосовата вода утолява жаждата, което през лятото е главното, което желаеме от напитките си, само че дружно със свежестта, която ни дава, се оказва и извънредно потребна.

Хидратира тялото ни от вътрешната страна, има нискокалорийно наличие и в състава й има повече калий в сравнение с в четири банана. Ще ви издам, че много оказва помощ и при махмурлук. Все отново летните празненства постоянно приключват с изгрева на слънцето, тъй че имайте една кокосова вода на разположение. Помага доста и при гадене, отичане и стомашни неразположения. Неща, с които постоянно се сблъскваме тъкмо през този сезон. И в случай че не консумирате доста плодове, кокосовата вода е подобаващ източник да си набавяте калий. Тя може да замести изцяло плодовите сокове.



Тя дава и доста сила, тъй като влиза в групата на изотоничните питиета, оказва помощ питателните субстанции и витамините да се всмукват по-бързо от тялото. Препоръчва се при деен спорт, тъй като съдържа доста по-малко захар от някои други спортни питиета.

Освен натурална кокосова вода dmBio предлага и композиция с манго, като и двете са в комфортни опаковки от 330 мл, които мога да нося постоянно с мен. Добре охладени са още по-приятни за пиянство.

А в случай че усещате, че организмът ви има потребност от детоксикация, можете да опитате сок от облепиха, от алое вера или от алена боровинка (отново от серията dmBio ), които засищат и ще ви оказват помощ за добре уравновесена хранителна диета, както и при липса на вкус. Така че  –  правилото за повече течности през лятото изцяло се оправдава и има за какво!

С поддръжката на dm

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР