Дори и по време на социална изолация и финансова криза,

...
Дори и по време на социална изолация и финансова криза,
Коментари Харесай

Мисис България Роксана Кирилова - Жена за пример!

Дори и по време на обществена изолираност и финансова рецесия, Мисис България Роксана Кирилова продължава да работи в интерес на хората в потребност и да подкрепя нови благотворителни дела.

Тя нееднократно е заявявала своята непоносимост против домашното принуждение и е подкрепяла жертвите на принуждение, като майка, жена и обществена персона.

По време на изключителното състояние и празничните - 1 май и Гергьовден, Роксана Кирилова се включи в акцията на Фондация П.У.Л.С за набиране на хранителни артикули и парични средства.



"За мен тази идея е доста персонална. Подкрепям спешния център, чиято активност е обвързвана с предварителна защита на дами и деца потърпевши от домашно принуждение или риск от трафик. Насилието в фамилията и в обществото е действителност. В доста случаи то е всекидневие и рисково за живота на пострадалите. Трябва да се реагира преди да е станало прекомерно късно. Самите ние сме очевидци напоследък на злополучните случаи на подобен вид държание от страна на насилниците и в случай че с нещо мога да бъда потребна в това отношение се включвам постоянно с готовност и без терзание.

Призивът ми към всички е да се сложим на мястото на всяка една жена, майка и дете и да усетим какво усещат в този миг. Отзивчивостта ни в тяхна помощ ще им даде вяра, че по-доброто съществува и имат късмет за естествен живот, живот без принуждение.

Посланието с това, което върша е, че обществото ни се нуждае от повече сърцати хора, тъй като те са тези, които оказват помощ по един или различен метод. Не постоянно финансовия статус оправдава човешкия”, споделя Роксана Кирилова.

Фондация „ П.У.Л.С.” е организация, която повече от 20 години оказва помощ на хора, потърпевши от принуждение. Всяка година организацията оказва помощ на над 350 индивида, главно дами и деца. Над 70 индивида всяка година получават протекция и краткотраен заслон в спешния център на организацията. Роксана Кирилова е приела драговолно идеята на

Фондация П.У.Л.С и приканва всеки, който има опция да се включи със средства за храна, медикаменти, санитарни консумативи, облекла и други битови потребности за потребностите и спасението на стотици хора.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР