Дори и на най-опитните домакини често може да се случи

...
Дори и на най-опитните домакини често може да се случи
Коментари Харесай

Ето как лесно да изчистите загоряла тенджера или тава

Дори и на най-опитните домакини постоянно може да се случи да загори храната и да останат налепи, които на външен тип да наподобяват, че не могат да бъдат отстранени.
Независимо дали става въпрос за загорено мляко, сос или друга храна, ви представяме два метода за дейно разчистване на загорени съдове.
 Жена наля оцет в казанчето на тоалетната. Вижте какво се случи Жена наля оцет в казанчето на тоалетната. Вижте какво се случи
Банята не е най-любимото ни помещение от позиция на почистването. Но ние ви подсигуряваме, че благодарение на оцет бързо и елементарно ще се...
В загорения съд оставете да заври вода, в която е разперен малко бакпулвер. Загоряла част на дъното ще се отстрани по-лесно. При съд с доста загорено се излива и малко от препарат за съдове и леко се почиства с телче за съдове.
Или направете примес от три супени лъжици оцет, лъжица сода за самун и две чаши вода . В изгорените съд налейте вода и прибавете оцет. След това поставете съда на котлона и оставете да заври.
Когато го премахнете от котлона прибавете сода. Изпразнете съда и изтъркайте с грубата страна на гъбата. Ако мръсотията е упорита, използвайте и тел за съдове, а можете да добавите още малко сода за самун.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР