Дори и днешните протести бяха с много ясно изразен политически

...
Дори и днешните протести бяха с много ясно изразен политически
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Статуквото има интерес да замени Гешев, иначе няма да дойдат европари

Дори и днешните митинги бяха с доста ясно изразен политически подтекст. Хора доста близки до ГЕРБ са лицето на тези митинги. Това разяснява икономистът Юлиан Войнов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Първият вид за депутинизация е реформистката част на държавното управление да стартира смяна на ръководители и подобаващ състав. Ние виждаме корупцията на най-високите етажи, само че последователите на Русия са админи на най-високи позиции. Другата вероятност е да оставят нещата да се движат и да вършат дребни стъпки, тъй като времето ще играе за тях ", сподели Петков и добави, че Русия направи първия ход да скапе връзките с нас и това добре.

" Статуквото, което стои зад Гешев, няма ползи той да остане. Вече статуквото има интерес той да си отиде, тъй като е изискване да получаваме помощите от Плана за възобновяване - неограничената власт от основния прокурор. За да влезем в еврозоната, би трябвало да разгадаем проблема с правораздаването ", сподели още политическият анализатор Евгений Кънев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР