допусна изненадваща загуба на осминафиналите за Купата на Италия с

...
допусна изненадваща загуба на осминафиналите за Купата на Италия с
Коментари Харесай

Фонсека след загубата от Специя и гафа: Има проблем

позволи изненадваща загуба на осминафиналите за Купата на Италия с 4:2 след продължения от и. Новакът в Серия “А” стартира чудесно и поведе с две попадения до 15-ата минута на Андрей Гълъбинов и, само че позволи равнене след изстрели на и. В последна сметка гостите изтръгнаха успеха с голове на и още веднъж Сапонара в продълженията, когато домакините получиха и два червени картона.

Тази зрелищна победа ще остане най-много в съзнанието на феновете, защото след срещата се оказа, че римските “вълци” са направили административно нарушаване правейки шест смени, което ще им коства служебна загуба. Подобна неточност при тях се случва за повторно от началото на сезона, откакто в първият кръг на Серия “А” направиха 0:0 в гостуването на Верона, само че впоследстив се оказа, че, който бе на терена през всичките 90 минути, е бил картотекиран единствено в младежкия тим.

След вчерашната вечер натавникът на римляните съобщи, че неговите играчи са създали задоволително, с цел да продължат напред, а случилото се ще бъде подложено на вътрешна полемика.

“Има проблем и би трябвало да го обсъдим вътрешно, за какво се стига до тук, само че да, проблем има,” разяснява в резюме натавникът на римляните гафа, който бе позволен.

Впоследствие Фонсека се опита да се концентрира върху представянето на неговите играчи и за какво се е стигнало до загубата на терена.

“Започнахме мъчно срещата с дузпа, която е мъчно да разберем. След това създадохме и пропуснахме задоволително шансове, само че когато останахме с двама по-малко, още веднъж стана мъчно. Труден миг, искахме да продължим, само че не мога да се оплача от държанието на футболистите. Сега би трябвало да се подготвим за идната среща. Сменихме схемата против, когато излязохме с двама нападатели, само че това не проработи. Тази вечер създадохме задоволително, само че не вкарахме, не мисля, че е тактически казуса. Искахме да запазим притежанието на топката, позволените голове на бяха, тъй като започвахме офанзивите от отбраната,” съобщи Фонсека след срещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР