Доналд Тръмп официално стартира третата си кандидатура за Белия дом,

...
Доналд Тръмп официално стартира третата си кандидатура за Белия дом,
Коментари Харесай

Тръмп: За да направя Америка отново велика, обявявам кандидатурата си за президент

Доналд Тръмп публично започва третата си кандидатура за Белия дом, преди да направи „ огромно изказване “ в дома си в Мар-а-Лаго, Флорида. 45-ият президент претърпя крах преди старта на преизбирането си, откакто републиканците не съумяха да завоюват основни победи на последните междинни избори в Съединени американски щати.

Бившият президент на Съединени американски щати се включи в конкуренцията, като подаде формалните си документи във Федералната изборна комисия.

Имаше спекулации, че той може да отсрочи старта на акцията си до края на втория тур на изборите за Сенат в Джорджия идващия месец след неубедителните резултати на републиканците.

Въпреки това 45-ият президент на Съединени американски щати съобщи, че „ завръщането на Америка стартира тъкмо в този момент “. Той съобщи: „ За да направя Америка още веднъж велика и славна, довечера разгласявам кандидатурата си за президент на Съединените щати “.

„ Кандидатирам се, тъй като имам вяра, че светът към момента не е видял същинската популярност на това, което тази нация може да бъде “, сподели Тръмп. „ Ние още веднъж ще сложим Америка преди всичко “, добави той.

Тръмп непрестанно оспорваше изказванията, че междинните избори са били едва показване за Голямата остаряла партия и уточни триумфа на 232 MAGA претенденти.

Той също по този начин допусна, че нахлуването на Русия в Украйна и актуалните стопански проблеми на Америка нямаше да се случат, в случай че той към момента беше висш главнокомандващ.

Според поредност от изследвания на публичното мнение, извършени от WPA Intelligence, губернаторът на Слънчевия щат Де Сантис води пред 45-ия президент в републиканските първоначални избори в Джорджия, Флорида, Айова и Ню Хемпшир.

Отделно изследване на CWS Research даже дава на Де Сантис преднина от 11 пункта пред Тръмп в Тексас.

Тръмп непрекъснато приканва Де Сантис да не се включва в конкуренцията за Белия дом и даже заплаши, че „ ще кажа за него неща, които няма да са ласкави “.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР