Доналд Тръмп направи гръмко изявление за войната в Украйна.Кандидатът за

...
Доналд Тръмп направи гръмко изявление за войната в Украйна.Кандидатът за
Коментари Харесай

Тръмп: Стана ли президент на САЩ, ще спра войната в Украйна

Доналд Тръмп направи гръмко изказване за войната в Украйна.

Кандидатът за втори мандат като президент на САЩ Доналд Тръмп обяви, че в случай че бъде избран отново на изборите през ноември, ще спре войната в Украйна още преди да встъпи в служба през януари следващата година.

" Ужасната война сред Русия и Украйна ще бъде уредена преди да встъпя в служба. Познавам Путин. Разбирам се с него. Познавам Зеленски. Разбирам се с него. Ще възстановим мира посредством мощ. Те схващат това ", съобщи Тръмп, чието изказване беше излъчено онлайн в ЮТюб.

Пред голям брой свои последователи в Манчестър, щата Ню Хемпшир, три дни преди първичните избори на републиканците в този щат, Тръмп разгласи още, че е единственият претендент, който може да предотврати Tрета международна война.

" Никога не сме били по-близко до това. Само прегледайте новините в последно време. И ще изградим " Железен купол " над нашата страна - примерен противоракетен щит, изработен в Съединените щати. Сега го вършим за други страни, а не за себе си ", разгласи Тръмп.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски определи по-ранните изявления на Доналд Тръмп, че ще спре войната за 24 часа като " доста рискови ", защото не е ясно по какъв начин някогашният американски водач вижда следвоенния ред. Пред английския Ченъл фор украинският водач призна, че е смутен от опцията Тръмп да вземе едностранни решения, които да не са в полза на украинския народ, написа standartnews.vom.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР