Доналд Тръмп изглеждаше разтревожен в особено натоварен ден, докато се

...
Доналд Тръмп изглеждаше разтревожен в особено натоварен ден, докато се
Коментари Харесай

Тръмп показва „безпокойство“ в „емоционалното състояние зад бравада“, докато камерите се изключват в „момент за себе си“

Доналд Тръмп изглеждаше угрижен в изключително претрупан ден, до момента в който се разпростират множеството му правни саги, съгласно специалист по езика на тялото.

„ Докато Тръмп се доближава по-близо до Белия дом, неговите демонстрации на това, което наподобява като лъскави очи в правосъдна зала, учредени на възмездие, наподобява се усъвършенстват, до момента в който сигналите за статуса му се усилват. Балансът на силите или борбата в този момент стават забавни и позата му, с изправен тил и ръце, висящи в профил, до момента в който брадичката му е повдигната, наподобява дефинират визията му за бъдещето му повече от сегашното “, сподели Джуди Джеймс пред TheMirror.com.

Но Джеймс също видя, че откакто камерите бяха изключени и той имаше миг за себе си, някогашният президент, който бълнуваше и бълнуваше в известие за пресата след правосъдното съвещание, в действителност изглеждаше угрижен и изтощен.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Джуди Джеймс продължава да изяснява: „ Начинът, по който той седи в правосъдната зала тук с присвити...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР