Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп с първи думи след победата на Байдън

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския упрекна Джо Байдън, че бърза да се разгласи погрешно за победител в президентските избори в Съединени американски щати, откакто главните американски медии оповестиха Байдън за 46-ия президент на страната, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Всички знаем за какво Джо Байдън се е втурнал да се показа погрешно за победител и за какво съдружниците му в медиите поставят толкоз старания да му оказват помощ: те не желаят истината да излезе нескрито. Простият факт е, че тези избори надалеч не са завършили. Джо Байдън не е заверен за победител в никой щат, камо ли в мощно оспорваните щати, където ще има наложително наново броене на гласовете, или в щати, където предизборният ни щаб има годни и законни законови оспорвания, които биха могли да дефинират окончателния победител.

В Пенсилвания да вземем за пример нашите законни наблюдаващи не получиха логичен достъп да наблюдават процеса на броене. Законните гласове вземат решение кой е президент, а не медиите, се споделя в изказване на Тръмп.

От понеделник нашият избирателен екип ще стартира да отстоява в съда своята позиция, с цел да подсигурява, че изборните закони са изцяло спазени и че законният победител получава поста. Американският народ има право на почтени избори: това значи да се преброят всички законни бюлетини и да не се броят никакви противозаконни бюлетини. Това е единственият метод да се подсигурява, че обществеността има цялостно доверие в нашите избори.

Шокиращо е, че предизборният щаб на Байдън отхвърля да одобри този главен принцип и желае да се броят бюлетини, даже в случай че са подправени, подправени или пуснати от лица без изборни права или умряли хора, се споделя още в изказването.

Statement from President Trump: The elections aren’t over yet, we all know why Biden is rushing to falsely pose as the winner, because next Monday our campaign will start prosecuting our case in court to ensure elections laws are fully upheld and the rightful winner is seated.
— Ulli (@RealthingUlli)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР