Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Доналд Тръмп се яви в затвора в Атланта

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се яви в пандиза в Атланта, където беше сниман и регистриран с взети отпечатъци като част от обстойно наказателно дело, водено против опитите му да подмени резултатите от изборите за президент в щата Джорджия, съобщи " Ройтерс ".

Кортежът на Тръмп потегли от голф клуба му в Бедминстър в щата Ню Джърси и по този начин стигна до окръг Фултън, където няколко десетки негови поддръжници го чакаха.

Кортежът на Тръмп от 10 коли стигна до постройката на затвора около 19:34 локално време (02:34 българско време). Това стана половин час, откакто самолетът му кацна на летището в Атланта.

В пандиза Тръмп беше претърсен, сниман и му бяха взети отпечатъци. След това той бе освободен. По-рано стана ясно, че той е бил пуснат против гаранция от 200 000 $.

По-късно СиЕнЕн заяви, че Тръмп е напуснал пандиза.

Това е четвъртият път, в който Тръмп би трябвало да премине през по този начин наречената процеса на арест. За разлика от другите пъти обаче в този момент той би трябвало да заплати гаранция и съдът му постанова възбрана, която го лимитира да употребява обществени мрежи.

На 14 август огромно жури в Джорджия повдигна обвиняване против някогашния президент, а освен против него и против редица негови юристи, помощници, избирателен екип и локални представители на Републиканската партия. Делото е за интервенция в изборите през 2020 година, написа news.bg.

Всички те са упрекнати в основаването на организирана група, която се е пробвала да маниулира резултатите от волеизявлението на американските жители. Обвиненията, повдигнати против Тръмп в Джорджия, плануват наказване от най-малко 20 години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР