Разпространените записи са пореден опит за кална кампания срещу ПП.

...
Разпространените записи са пореден опит за кална кампания срещу ПП.
Коментари Харесай

Позиция: Разпространените записи са пореден опит за кална кампания срещу ПП

Разпространените " записи " са следващ опит за кална акция против Политическа партия. Вместо с политически причини, акцията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии. Това се споделя в позиция на " ". 

" Такава неистина и подстрекателство е използването на имена, които от дълго време служат за компрометиране при всяка обстановка.

В записите със подозрително качество се чуват накъсани изречения и изрази, комфортно подбрани за основаване на избрани внушения.

Показателно, че въпросните записи се популяризират повече от година след събитията, за които се твърди, че са записани.

Намираме за доста необичайно и съвпадението с изявлението на един от съпредседателите на Политическа партия Асен Василев, в което той разкри проектите на ГЕРБ-ДПС за желанието на Бойко Борисов да бъде президент, а Делян Пеевски - министър председател.

Подслушвани са съвещания и срещи на политическа партия. Ако ДАНС и службите в действителност не са забъркани, чакаме и тяхната реакция.

Нямаме какво да крием - не сме откраднали пари в чували от автомагистрали, не зме изнудвали и рекетирали бизнеси.

Използвахме и да призовем нашите симпатизанти за поддръжка, тъй като единствено с тяхната помощ можем да се противопоставим на мръсната машина.

Чуваме техните терзания да застанат с лицата си, с цел да не станат и те обект на офанзиви. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР