Домашно насилие с фатален край в Омуртаг. 21-годишна жена беше

...
Домашно насилие с фатален край в Омуртаг. 21-годишна жена беше
Коментари Харесай

Бруталното убийство в Омуртаг е било заради ревност?

Домашно принуждение с съдбовен край в Омуртаг. 21-годишна жена беше убита от мъжа, с който е живеела на фамилни начала, напомня Българска национална телевизия.

Тежкото престъпно закононарушение е осъществено по изключително непосилен за жертвата метод и с особена свирепост, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Двамата са живеели в чужбина и преди дни са се върнали у нас. Във вторник се стига до скандал, който приключва с побой, в резултат на който младата жена умира.

По предварителна информация убийството е осъществено от ревнивост. Мъжът, упрекнат за гибелта на 21-годишна жена от Омуртаг, опитал да прикрие убийството и да го показа като случай. Той повикал съседи и им обяснил, че жертвата е паднала и се е блъснала. Дори опитал да ѝ окаже първа помощ.

„ Неговата версия е, че е имало лек спор, с леко физическо допиране, което не дава отговор на контузиите на жертвата. Тя е с голям брой счупвания, разкъсвания. Говорим за жесток и нечовечен побой ”, изясни в ефира на Нова телевизия представителят на Окръжната прокуратура в Търговище Васил Ангелов.

Обвиняемият за убийството е арестуван за 72 часа, следва в петък от прокуратурата да изискат непрекъснатото му задържане.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР