Домакинските мачове на Глазгоу Рейнджърс и на Абърдийн от днешния

...
Домакинските мачове на Глазгоу Рейнджърс и на Абърдийн от днешния
Коментари Харесай

Буря отложи мачовете на Рейнджърс и Абърдийн

Домакинските мачове на Глазгоу Рейнджърс и на Абърдийн от днешния 20-и кръг на шампионата на Шотландия по футбол бяха отсрочени поради бурята Герит, която направи невероятно идването на гостуващите тимове, разгласи Футболната лига на страната. И двата дуела трябваше да стартират в 21:45 часа българско време. Рейнджърс трябваше да посрещне на своя стадион " Айброкс " отборът на Рос Каунти, до момента в който Абърдийн очакваше Мадъруел на " Питодри ".

Новите дати ще бъдат оповестени на по-късен стадий от Шотландската лига. Проливни дъждове, снеговалеж, примесени със мощен вятър, доведоха до затваряне и тапи на пътя А9 – най-дългият път в цяла Шотландия. Има сектори на тази автомагистрала, които се употребяват, само че има и такива, които са затворени поради рисковото време.

" Въпреки че игрището на стадион " Айброкс " е в положително положение и е готово за мача, неподходящите метеорологични условия на A9 значат, че нашите посетители от Дингуол не са съумели да стигнат до Глазгоу “, споделиха от Рейнджърс на профила си в обществената мрежа Х. Останалите три мача от кръга, които би трябвало да се изиграят през днешния ден, за момента са по стратегия и би трябвало да стартират.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР