Домакинската работа и ежедневните грижи могат да занемарят всеки външен

...
Домакинската работа и ежедневните грижи могат да занемарят всеки външен
Коментари Харесай

Пластиката твори чудеса: вижте как уморена домакиня се превръща в красавица

Домакинската работа и ежедневните грижи могат да занемарят всеки външен тип, само че актуалната медицина прави чудеса.

Никой не давал на 43-годишната Ирина Ойжинская от съветския град Астрахан по-малко от 55 години. Жената сама отгледала братята и сестрите си, търпяла побои от брачна половинка си и се грижела за старата си майка.

Трудностите на живота като че ли окончателно я трансформирали в занемарена бабичка. Така си мислели всички, до момента в който не я видели в предаването „ С 10 години по-млади “.

 жена смяна

Пластичен хирург нараснал гърдите на Ирина. Козметолог направил лазерно възобновяване на кожата, с цел да я отърве от бръчките, коригирал контура на устните, отстрани назолабиалните гънки и бръчките сред веждите благодарение на пълнители.

Зъболекар заменил протезите й със зъбни импланти. Виждайки резултата, дамата не съумяла да сдържи сълзите си, само че това не било краят.

Вместо старомодни якета и водолазки, стилистите предложили на Ирина по-интересни фешън решения: бюстие с пиюна пола и ярка чанта, кожено яке с развяваща се рокля и сандали.

Върхът на магията била работата по грима и прическата. Експертите удължили косата на Ирина, освежили цвета й, подчертаха скулите с хайлайтър, а очите с експресивен грим.

Нямало и диря от жена, смазана от ежедневните компликации, в този момент на Ирина дават между  24 до 30 години.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР