Домакинът на InvestAnswers, известен крипто анализатор, предположи, че потенциалът на

...
Домакинът на InvestAnswers, известен крипто анализатор, предположи, че потенциалът на
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Solana: Ще успее ли да надмине Етериум следващия цикъл?

Домакинът на " InvestAnswers ", прочут крипто анализатор, допусна, че капацитетът на Solana (SOL) в идния бичи пазар може да бъде недооценен.

Според базов сюжет на домакинът, той чака SOL да доближи 10% от пазарната капитализация на Етериум (ETH) в идната фаза на пазарна агресия.

Ако приемем, че Етериум доближи връх от $8,000 в този бичи пазар, анализаторът позволи, че в случай че Solana доближи 10% от пазарната капитализация на ETH (праг, който към този момент е достигала в миналото), това би означавало целева цена от $231 за SOL.

Въпреки това InvestAnswers също по този начин твърди , че достигането от SOL на 20% от пазарната капитализация на ETH не е изцяло неправдоподобно. В случай че Solana доближи този крайъгълен камък, това би довело до пазарна капитализация от почти $192 милиарда.

Като се имат поради настоящите цени и количествата токени, това би се трансформирало в цена от $461, което води до възвръщаемост на инвестицията (ROI) от 2,038%. Забележително е, че това би представлявало единствено към 5% от общата пазарна капитализация на криптовалутите, което допуска, че сходен сюжет е изцяло вероятен.

Източник: InvestAnswers

Интересно е, че InvestAnswers акцентира по какъв начин в предишното Solana към този момент е надхвърляла прага от 10%. Анализаторътр показа графика, изобразяваща капацитета за покачване на SOL, където жълтата линия значи 10% от пазарната капитализация на ETH, а синята линия съставлява цената на Solana, която мина този предел през октомври 2021 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР