Документите за регистрация на Инициативния комитет за издигане на проф.

...
Документите за регистрация на Инициативния комитет за издигане на проф.
Коментари Харесай

ПИК TV: Инициативният комитет на проф. Герджиков се регистрира в ЦИК! Радомир Чолаков: Действащият президент в момента има правителство, което не е силно и не е работещо

Документите за регистрация на Инициативния комитет за издигане на проф. Анастас и Невяна Митева за президент и вицепрезидент на Република България внасят в ЦИК от управлението му. Днес е последният период, в който това може да стане, а претендентите се показват до 12 октомври.

Документите внасят Радомир Чолаков, проф. Николай Овчаров, проф. Амелия Личева и проф. Владимир Атанасов.

" Внесохме в ЦИК документите за присъединяване в изборите за президент. Това е индивидът, който показва България пред целия свят. Ние считаме, че заслужаваме да бъдем представяни от проф. Герджиков, а дамата, която да му оказва помощ да е полк. Невяна Митева ", разяснява Чолаков.
свързани новини95254на 03.10.2021197208на 03.10.2021
" Кампанията, която нашите претенденти ще водят, ще бъде градивна, делова и не мисля, че нашите претенденти ще насочат забележки към другите претенденти ", сподели още той.

По думите му е значимо българският народ да избере хората, които ще го показват по целия свят, а и вътре в страната.

Радомир Чолаков съобщи, че Инициативният комитет се състои от 76 души.

" Президентът би трябвало да е президент на всички българи. Разноските по акцията се поемат от Инициативния комитет. Вчера аз платих залата ", разкри той.

Действащият президент сега има държавно управление, което може би не е мощно и не е работещо. Не считам, че то ще окаже въздействие в акцията ", заключи представителят на ГЕРБ.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР