Документалният филм Leaving Neverland, чиято премиера бе преди дни, успя

...
Документалният филм Leaving Neverland, чиято премиера бе преди дни, успя
Коментари Харесай

Защо забраняват музиката на Майкъл Джексън

Документалният филм Leaving Neverland , чиято премиера бе преди дни, съумя да провокира резултат, който евентуално не сме очаквали. Още приживе към Майкъл Джексън се отправяха обвинявания за педофилия, които не стихнаха и след гибелта му.

Сега обаче разказът на двама мъже, които настояват, че като деца са били полово насилвани от изпълнителят са на път да го детронират посмъртно от трона на Краля на попа.

От хилядите мнения в обществените мрежи разбираме, че даже хората, които до момента са били почитатели на Джако, се отхвърлят от него . А това е единствено едната част от лавинообразния резултат, който кино лентата провокира.
 Снимка 410704

Тази седмица десетки радиостанции по целия свят взеха решението да спрат да пускат песни на Майкъл Джексън . То е подбудено от последните скандални разкрития за случвалото се в имението Невърленд.

Канада, Нова Зеландия, Дания са едни от все множеството страни, в които музиката на Краля на попа ще се чува все по-рядко от радиото. Друг е въпросът до каква степен в цифровата епоха, в която живеем, слушаме радио и оставяме на някои различен да наглася плейлиста ни за деня.

Но тези ограничения водят и до друга полемика - дали това е вярната стъпка. Според някои, няма по какъв начин да разграничим изкуството от актьора, а съгласно други - точно това би трябвало да създадем.
 Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания
Бивша прислужница на Майкъл Джексън с нови обвинявания

Атаката против починалия музикант продължава

Трети считат, че се нуждаем не от възбрана на музиката на Джако, а от необятна полемика на тематика педофилия , в която обвиняванията да не се хвърлят единствено върху изпълнителя и да се приказва и в настояще, а не в минало време.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР