Докторът на Лудогорец Валентин Великов получи приза “Лъвско сърце на

...
Докторът на Лудогорец Валентин Великов получи приза “Лъвско сърце на
Коментари Харесай

Докторът на Лудогорец с награда "Лъвско сърце"

Докторът на Лудогорец Валентин Великов получи наградата “Лъвско сърце ” на името на Трифон Иванов по време на церемонията за Футболист на годината. Лекарят на “орлите ” бе отличен поради намесата му при спасяването на датската звезда Кристиан Ериксен по време на Евро 2020. 

Халфът колабира по време на мача с Финландия и единствено бързата намеса на медицинските лица, в това число и на доктор Великов избавиха живота на футболиста. Лекарят на разградчани наследява наградата от водача на Беласица Нако Велянов, който бе отличен посмъртно преди година.

“Благодаря за премията. Тя не би трябвало да бъде единствено за мен, а за целия медицински екип на стадиона в Копенхаген. За мен е голямо самопризнание, още повече, че носи името на един от моите идоли - Трифон Иванов. Не се усещам воин. Целият наш екип изпълняваше своите медицински отговорности. Аз постоянно съм предпочитал да правя своите отговорности в сянка и да не излизам на напред във времето, а да правя съзнателно нещата си на мира ”, сподели Великов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР