Докладът за общия механизъм за върховенството на закона и основните

...
Докладът за общия механизъм за върховенството на закона и основните
Коментари Харесай

Илхан Кючук разкри подробности за доклада за общия механизъм за върховенството на закона

Докладът за общия механизъм за върховенството на закона и главните права няма да бъде оповестен през днешния ден, по всяка възможност датата ще бъде 30 септември. Това чака евродепутатът Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е от ДПС/АЛДЕ.

Днес се чака различен значим документ – предлагането на Европейската комисия за смяна на Дъблинското съглашение, касаещо новата миграционна политика на съюза, оповести той пред БНР.

"Ситуацията е радикално изменена и тя се промени след урока на Орбан и Унгария. Проблемите, които съществуват, не би трябвало да бъдат замитани под килима. Стигна се до концепцията да има механизъм, който да сплоти съществуващите разпокъсано принадлежности за мониторинг и надзор, които са потвърдили своята неефективност ", означи Кючюк.

Той сподели, че инструментите са разпокъсани и се е стигало до разнообразни оценки по другите механизми.

"Годишният отчет за наблюдаване на обстановката ще бъде за всяка една страна, той ще регистрира позитивните и отрицателните трендове. Заедно с това той ще бъде една алена лампа, която ще дава опция на всички останали страни да видят проблемите в една или друга страна ", сподели още Кючюк.

Той добави още:

"По този метод Европейският съюз отива, малко или доста, към един по-различен метод на взимане на решения и той е понятен, тъй като се видя, че единодушието като метод на взимане на решение не дава опция за стъпка напред – всяка една страна може да блокира едно или друго решение. Няма още зрялост да се отиде към квалифицирано болшинство. Затова този колегиум, който ще прави оценка обособените страни или ще има „ око “ върху тях, ми се коства, че е най-рационалният метод ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР