Доказателства за извънземно присъствие в Древен Египет …Написано е много

...
Доказателства за извънземно присъствие в Древен Египет …Написано е много
Коментари Харесай

Доказателства за извънземно присъствие в Древен Египет

Доказателства за извънземно наличие в Древен Египет …Написано е доста за евентуалната връзка сред античен Египет и извънземните. Тази тематика надалеч не е нова и добре създадена от уфолозите.Ще разгледаме някои обстоятелства, за които може да се каже, че са най-хубавите доказателства в такава връзка. Повечето хора, ще дадат като образец пирамидите, само че това е единствено едно от доказателствата.ПирамидитеКак египтяните са стигнали до концепцията за създаване на големите каменни пирамидални структури? Изграждането на всяка от тях е изисквало голямо количество материали, както и отлични инженери, които да изчислят по какъв начин тъкмо да се слагат каменните блокове, с цел да се получи изумително точната пирамидална форма.

 q1 6 - Доказателства за извънземно наличие в Древен Египет
В същото време, египтяните имали силата и способността да построят не една такава пирамида, а няколко, въпреки, че не всички са толкоз огромни, колкото Хеопсовата пирамида в Гиза. Но, били основани по същия нащин и технологии.Според експертът Ричард Кослоу, минимум 10 души е трябвало да подвигат и влачат единствено един от камъните, с тегло 400 кг. Почти невероятно е да си представим по какъв начин са били влачени останалите милиони камъни … Дори, в случай че приемем, че пирамидите са били изграждани в продължение на доста години.
Да предположим, че е имало доста огромен брой служащи и всички те са били доста мощни. Но, това не дава отговор на въпросите, свързани със съвършенната форма на пирамидите.Пирамидите пораждат като че ли от “нищото ”. По това врене, хората са строили примитивни каменни къщи в продължение на хиляди години и внезапно … почнали да строят толкоз комплицирани структури.За проектирането на една такава пирамида, актуалните инженери ще се нуждаят от доста точни калкулации, благодарение на компютър. За рязане и превозване на блоковете ще са нужни доста кранове и специфични механизми. Изследователи считат, че за актуалния човек ще бъде доста по-лесно да построи небостъргач, в сравнение с да направи тъкмо копие на египетската пирамида.Историците и археолозите единомислещо считат, че пирамидите били издигнати за погребенията на фараоните. Но, в античен Египет е имало доста фараони, които въобще не са били заровени в пирамидите, а в гробници, особено издълбани в скалите или в земята. Освен това, не във всяка пирамида е открита погребална зала със саркофага на фараона.Така че, в действителност, в този момент не знаем нищо сигурно за това, за какво и по какъв начин са били издигнати пирамидите.Тази мистерия може да бъде решена единствено в случай че приемем изискването, че пирамидите са основани с неземна технология и са били нещо напълно друго, а не гробници.Местоположението на пирамидитеНай-известните пирамиди в Гиза не са ситуирани инцидентно, а под формата на три звезди в съзвездието Орион, по този начин наречения Пояс на Орион. Нещо повече – размерите на пирамидите варират тъкмо толкоз, колкото са ярки тези три звезди.

 q2 6 - Доказателства за извънземно наличие в Древен Египет
Пирамидите са ситуирани на практика в сходство с линията на Северния магнитен полюс. Съвпадение ли е това или е целеустремено? Помислете … Подобно нареждане на пирамидите би изисквало огромни знания в региона на геометрията и астрономията. И не просто огромни, само че съпоставими най-малко със актуалните.Четете още: Сблъсква ли се Египет с извънземна инвазия или се удостоверява теорията за построяването на пирамидите от извънземни? ЕлектричествотоДревните египтяни са оставили след себе си доста барелефи и фрески, върху които са изобразени доста странни обекти, под формата на огромни продълговати предмети с намотателен вал вътре. Какво е това, на историците им е мъчно да кажат. Но, външно наподобява като огромна съвременна лампа с нажежаема жичка.

 q3 6 - Доказателства за извънземно наличие в Древен Египет
Друга мистерия е, неналичието на следи от сажди по стените в множеството зали със фрески и барелефи. Слънцето не прониква в тези зали, само че художниците някак си е трябвало да осветяват работното си място. Има догадка, че те са взимали слънчева светлина извън благодарение на комплицирана система от огледала, само че това не би осигурило задоволително светлина.Необичайни йероглифиВ храма на Сети I (Menmaatre Sety Merenptah) в Абидос, в горната част на колоната под самия таван, могат да се видят доста необикновени писмени знаци. Те дълги години вълнуват въображението на хората. Много наподобяват софтуерни средства за превоз, а точно – хеликоптер и галактически транспортен съд.

 q4 5 - Доказателства за извънземно наличие в Древен Египет
Критиците настояват, че тези писмени знаци са просто наслагване на по-нови герои върху по-стари герои, които инцидентно са почнали да наподобяват по този метод. Подозрително е обаче, че тези “наслагвания ” се срещат единствено на това едно място …Странният ЕхнатонФараонът Ехнатон (Echnaton), може да бъде наименуван “един от най-големите религиозни новатори в историята ”. Ехнатон ръководи по времето на 18-та династия и е прочут с това, че единствено за няколко години трансформира политеистичния Египет в монотеистичен. Тоест, той вкарва монотеизма.

 q5 3 - Доказателства за извънземно наличие в Древен Египет
За висш и единствен господ бил разгласен господ Атон ( “слънчев диск ”, “тялото на Ра ”), изобразен под формата на безоблачен диск. Самото име Ехнатон значи Полезен на Атон, а същинското име на фараона било Аменхотеп IV. За Атон е издигнат цялостен град от кота нула, наименуван Ахетатон.Защо Аменхотеп IV внезапно се трансформирал по този начин? Отговорът евентуално се крие в някои текстове от това време, в които е посочено, че „ хора от небето ” са пристигнали при Ехнатон.Освен това, самият Ехнатон явно нямал напълно човешки гени. Имал доста необикновен външен тип – удължени, тънки и дълги ръце, тясно дълго лице, продължен череп, хлътнали гърди, доста тесни, като че ли присвити очи, необятен ханш.Историците се пробват да намерят признаци на генетични болести във типа му, само че, или Ехнатон е имал няколко вродени болести едновременно, или не е било болест.Данни от Папируса ТулиПапирусът на Тули, основан по времето на фараон Тутмос III (1479 година – 1425 година прочие н. е.), се смята от някои учени за най-хубавото доказателство за наличието на извънземни в Древен Египет.Той разказва полета на „ огнени дискове “ в небето. Написано е, че първоначално имало няколко „ диска “, а по-късно имало още, само че скоро всички „ дискове “ изчезнали някъде.

 q66 - Доказателства за извънземно наличие в Древен Египет
Дебатът за достоверността на Папируса Тули към момента продължава. Факт е, че той не е открит при разкопки, а в архива на Алберто Тули, който е някогашен шеф на музея на Ватикана. Папирусът е открит през 1953 година, когато Тули умира.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР