Доказаният телевизионен продуцент Константин Караджов се присъединява към екипа на

...
Доказаният телевизионен продуцент Константин Караджов се присъединява към екипа на
Коментари Харесай

Официално: Константин Караджов става шеф на НОВА Нюз

Доказаният ефирен продуцент Константин Караджов се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп и ще работи за одобряване престижа й на меродавен и най-използван източник на информация. Той заема позицията изпълнителен продуцент на NOVA NEWS като част от дирекция " Новини и настоящи излъчвания " на водещата мултиплатформена медийна и софтуерна компания. Усилията на Константин Караджов ще бъдат съсредоточени в развиването на новинарския канал и обогатяване на осведомителното наличие. 

Това осведомят от малкия екран. 

" С присъединението на Константин към нюзрума ни продължаваме тактиката за привличането на най-успешните експерти на българския ефирен пазар. Сигурен съм, че като изпълнителен продуцент на NOVA NEWS, той ще подсигурява на феновете справедлива журналистика и независимо отразяване на новините, от мястото, където те се случват " - разяснява Илия Дафов, основен продуцент " Новини и настоящи излъчвания " в Нова Броудкастинг Груп.

" Ентусиазиран съм и признателен за опцията да се включа в екипа на Нова Броудкастинг Груп като допринеса с опита си за развиването на новинарския канал " – сподели Константин Караджов.

Телевизионният публицист има богата професионална биография, градена в продължение на повече от 20 години. Той е бил кореспондент, водещ, продуцент и зам. основен редактор в bTV. Преди това има опит като интернационален редактор и кореспондент във в. " Сега ". За своята журналистическа работа той е отличаван с редица награди, измежду които грамота за принос в региона на достъпа до информация от фондация " Програма достъп до информация " и премия на Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ) за важен принос в развиването на осведомителните и информационни технологии в България.

Снимка: NOVA / Георги Димитров
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР