Доказани със своята ефективност модели, предлагани сега с отстъпка от

...
Доказани със своята ефективност модели, предлагани сега с отстъпка от
Коментари Харесай

Три прахосмукачки Roborock - интелигентни и ефективни

Доказани със своята успеваемост модели, предлагани в този момент с отстъпка от цената

Роботите-прахосмукачки като Roborock S8 са скъп асистент в почистването на дома

Всеки актуален дом се нуждае от образован апарат за разчистване – това са роботизираните прахосмукачки, а също и лесните и комфортни за потребление ръчни безжични прахосмукачки. Ако към момента нямате на разположение такава машинка, време е да инвестирате неголяма сума, с цел да облекчите всекидневието си. 

Ето три оферти за интелигентни прахосмукачки от експерта в тази област – марката Roborock, с отстъпка в цените от световния онлайн магазин Geekbuying, годни до 31 август. Два от моделите са роботи – и, а третият е ръчна безжична прахосмукачка –. Да забележим в резюме техните благоприятни условия и цените, на които се оферират:

Roborock S7 Max Ultra

Това е отличен робот за изсъхнало и мокро разчистване, който има всмукателна мощ от 5500 Pa и е кадърен да отстрани радикално прахуляк и други частици и замърсявания от подовете в жилището, било то твърди настилки и килими.

Прахосмукачката-робот S7 Max Ultra работи в тандем с многофункционална базова станция

S7 Max Ultra разчита на авангардна звукова система за разчистване VibraRise. Роботът ползва високоскоростно триене на пода от 3000 пъти/минута и 6N напън на мопа. Тази звукова осцилация обезпечава триене с непрекъснат напън и не оставя никакви отпадъци по пода.

S7 Max Ultra ползва ефикасна звукова система за разчистване VibraRise

Моделът е мощно автоматизиран, включително зареждането на резервоара за вода. Работи в тандем с базова станция, където се прави автоматизирано пълнене, самопочистване и зареждане на батерията на робота.

Можете да купите Ultra робота тук: – за €929 след ваучър за отстъпка NNNROCS7MU (до 31 август) и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Roborock S8

Това е базовият модел от серията S8 на Roborock – прахосмукачка-робот с компактна станция за зареждане и моп. Тъй като е по-ниска 10 см, може безпроблемно да чисти под мебелите. Има всмукателна мощ от цели 6000 Pa.

Roborock S8 е образован апарат, който разпознава заплахите по пътя

Моделът предлага редица усъвършенствания по отношение на S7, като най-важното е технологията DuoRollers – роботът има изпод две огромни гумени ролки, които се въртят в противоположни направления. Това, дружно с увеличената всмукателна мощ, води до съществено нарастване на продуктивността и предотвратява заплитането на косми.

След работата на Roborock S8 по пода на остават никакви отпадъци

Разпознаването на предмети по пода също е присъща линия S8. Освен това роботът предлага спомагателни функционалности, като умна навигация и приложение с доста варианти за персонализиране. Според оценките на този модел, компактната докинг станция се приема като по-практично решение и преимущество по отношение на останалите модели на пазара.

Можете да купите базовия S8 модел тук: – за €529 след ваучър за отстъпка NNNROBRKS8 (до 31 август) и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.

Roborock Dyad Pro

Тази ръчна безжична прахосмукачка е оборудвана с DyadPower почистваща глава с всмукателна мощ от 17 000 Pa! Подходяща е за разчистване на сухи и мокри замърсявания. Автоматично настройва мощността на засмукване и водния поток, когато разбере какъв брой замърсен е подът, с цел да извърши съвършеното разчистване.

Roborock Dyad Pro е компактна ръчна прахосмукачка, без кабели

Дизайнът с двойна ролка разрешава на Dyad Pro да се върти в противоположни направления и по този начин подсигурява, че няма да остане никаква нечистотия по пода. Благодарение на ролката „ от край до край ”, моделът може да почиства около стените до разстояние от единствено 1 милиметър. Светодиодният знак на екрана споделя къде е мръсотията, с цел да знае потребителят върху какво да се концентрира.

Почистването към крачетата на мебелите не е никакъв проблем за Roborock Dyad Pro

Можете да купите ръчния модел тук: – за €319 след ваучър за отстъпка NNNROBKDYP (до 31 август) и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР