Докато Виктор бе на романтична разходка с яхта в компанията

...
Докато Виктор бе на романтична разходка с яхта в компанията
Коментари Харесай

Попиляха Виктория от Ергенът за шокиращото ѝ признание

Докато Виктор бе на сантиментална разходка с яхта в компанията на Александра, дамите в имението си проведоха конкурс за хубост „ Мис Бодрум “. Той мина в два тура – по бански и в публично облекло, като на втория тур девойките отговаряха на въпроси, заложени от журито. Кое качество цениш най-вече в себе си и за какво? На този въпрос 20-годишната студентка Виктория Тасева отговори „ Може би искреността, откровена съм с всеки “. Вторият въпрос обаче – Кое е най-трудното нещо, което си преживявала?, я разстрои и тя се прибра разплакана във вилата.

„ Как може Ния да ми зададе подобен въпрос пред камери… Тя тъй като се мисли за доста огромна и претърпяла доста неща в живота, но и аз съм преживяла… Опитвали са се да ме изнасилят “ – показа през сълзи Вики. Зрители обаче не я пощадиха и я упрекнаха, че с признанието си търси внимание. Феновете на предаването са безапелационни, че Вики е прекомерно незряла за формат като този. Не й икономисаха и рецензиите в двуличие, откакто в началото тя отхвърли да приказва за компликациите, през които е предходна в наличието на журито, само че след това го направи пред камерите и пред цяла България.

„ Вики преиграва и проси внимание! Евтин номер! Не се прави по този начин “, написа фенка на „ Ергенът “. „ Искаше да притегли внимание и съумя “, безапелационна е друга.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР