Докато в България още си разказваме истроии за крайпътното ханче

...
Докато в България още си разказваме истроии за крайпътното ханче
Коментари Харесай

Как се спи в къмпинг за шведски тройки?

Докато в България още си описваме истроии за крайпътното ханче "Черния кос " на изхода от София по посока Перник, братята французи се гушкат по тройки в "Черната перла ". Така се назовава евентуално най-палавият къмпинг в света, който е предопределен за френски тройки, четворки или каквато любовна настройка предпочитате.


Къмпингът предлага услугите си за туристи, почитатели на свободната обич от няколко години и се намира във френската област Дордон.
Според Брюно Мазаферо, притежател на комплекса, в него са били обособени специфични "пространства за гушкане " и партита-оргии, въодушевени от кино лентата "Широко затворени очи ", написа dir.bg.

Нощувката на сантименталната морава коства по малко над 30 евро на човек, само че пък страстта от прекарването си заслужава.

И въпреки всичко - неточности стават. За да няма "Олеле, обърках палатката ", притежателите на къмпинга са задължили посетителите да носят специфични гривни. Цветът на украшеннията указва ясно еротичния статус на притежателя й. Сингъл, част от двойка или тройка - значимото е да обозначите деликатно своя къмпинг статут.
Е, в случай че "не ви стиска " да прекарате там нощта, можете да си купите дневен пропуск. За самотни дами таксата е единствено 12 евро, а за мачовците - 45 евро. Услугата е наречена "хоризонтална случка ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР