Докато украинските въоръжени сили получават, макар и бавно, доставки и

...
Докато украинските въоръжени сили получават, макар и бавно, доставки и
Коментари Харесай

Доклад: Изтощението на Русия в битката за Северодонецк ще позволи на Украйна да започне голяма контраофанзива

Докато украинските въоръжени сили получават, въпреки и постепенно, доставки и съоръжение от съдружниците си, руснаците демонстрират от ден на ден признаци на „ изпаряване “ на наличните запаси от хора и техника.

Анализаторите показват като образец отчетите на украинското разузнаване за съществуваща възбрана за извеждане на ранени съветски бойци от бойното поле. Освен това самите следени от ФСБ „ блогъри “ приказват за обилни проблеми в връзката сред командването и бойците.

Всичко това заплашва съществено да подкопае така и така ниския морал на съветската войска, отслабвайки я до краен лимит.

В същото време спадът в професионализма на съветските офицери може да даде на украинските сили нови благоприятни условия.

„ Ако съветските войски, заседнали на второстепенни оси, изгубят волята си за борба, защото борбата за Севердонецк гълтам по-голямата част от наличната съветска офанзивна бойна мощност, Украйна може да има късмет да стартира съществени контранастъпления с добър късмет за триумф “, се споделя в отчета, представен от УНИАН.

Настоящият модел на съветски интервенции основава съществени уязвимости, които Киев евентуално ще се опита да употребява, считат анализатори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР