Докато цветните тенденции идват и си отиват, има един нюанс,

...
Докато цветните тенденции идват и си отиват, има един нюанс,
Коментари Харесай

10 тоалета, които доказват, че розовото е новото зелено

Докато цветните трендове идват и си отиват, има един колорит, който потвърди, че ще има по-дълъг живот от останалите и това е, изключително неговата наситена версия, която назоваваме фуксия. След като стартира да господства както в магазините, по този начин и в дрешниците ни още напролет, наподобява любовната ни връзка с този цвят ще бъде по-дълготрайна и може да измести тази със зеленото, което също устоя много във времето.

След като Valentino, Prada и Versace му дадоха основна роля в последните си ревюта и всички сме в очакване на кино лентата за с Марго Роби, където ще има доста розово, сигурно ни чакат едни много цветни и сантиментални месеци. Поне във връзка с стайлинга ни. Дори и на последната Седмица на модата в видяхме, че нюансите на розовото покриват както костюми, обемни блейзъри, пуловери, рокли и блузи, по този начин и чанти, и даже ботуши. Така че дали ще бъде акцент от един тоалет, или ще бъде цялостна визия, напълно зависи от вас и от това какъв брой отличителни искате да бъдете.
               

Ако ще си купувате ново палто, можете да изберете точно модел в розово, с цел да дадете прохлада на другояче мрачния зимен стайлинг. В същото време фуксията може да бъде сложна за носене, тъй че розовата рокля е добра насочна точка. Просто я комбинирайте с черни аксесоари и оставете тя да " приказва ". Още през есента, когато усетите хладината на новия сезон, просто можете да наметнете през рамо някой розово пуловер. Но пък под формата на пола се оказва добър вид за color block съчетания с оранжево, синьо или лилаво.
               

Костюмите в розово се появиха още напролет, тъй че ги оставете още малко в дрешника си, тъй като ще има мотиви да ги вадите по-често и през новия сезон. Една дребна чанта в ослепителен звук обаче пък може да бъде най-стилни акцент към другояче някой минималистичен тоалет. Това се отнася и за, които обаче ще са превъзходен свършек за монохромна визия в розово.
               

Точно с такава се появи неотдавна и. Актрисата, която има безукорен жанр, затвърди всеобщата обич към розовото, както и обстоятелството, че ще бъде водещата наклонност за есен/зима 2022-2023 - колкото изискан, толкоз и искряща. Освен избора на цвят, Ева Лонгория се концентрира и върху  друга ярка тенденция за сезона - координираният сет от две елементи. Той ви разрешава да носите по-смели цветове, без терзания, че можете да сгрешите в съчетаването.
               

 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР