Докато руснаците са организирали тези атентати тук, Цацаров и Гешев

...
Докато руснаците са организирали тези атентати тук, Цацаров и Гешев
Коментари Харесай

Екимджиев: Докато гърмяха складовете, Цацаров и Гешев другаруваха с Юрий Чайка

Докато руснаците са организирали тези атентати тук, Цацаров и Гешев топло другаруваха и обменяха с основния прокурор на Русия Юрий Чайка. Това споделя правозащитникът Михаил Екимджиев в изявление за Mediapool. Според него него безмълвния митинг на прокурорите е проведен от Иван Гешев и има за цел да прикрие скандално безучастие на държавното обвиняване по саботажите върху българските оръжейни предприятия.

Адв, Екимджиев, защо свидетелства днешният безмълвен прокурорски митинг против концепциите за закриване на спецправосъдието?

Станахме очевидци на жалко прокурорско куклено шоу, в което аз персонално чаках да видя Петьо Еврото, Осемте джуджета, Любена като Снежанка, само че вместо това видях уплашени хора, прикрити под тогите си, без лица, без мнение, просто строени от техните началници. Вероятно тъкмо те им бяха наредили да мълчат, с цел да не стане ясно по какъв начин е проведен " спонтанният " им митинг. Началникът в действителност е един – това е самият инструмент Господен Иван Гешев, както самичък се дефинира. Впрочем единствено болен мозък, който си показва, че Бог може да прави неприлични и небогоугодни неща, може да си показа Гешев в тази роля. За него това е спешна пиар акция, стартиране на димка, която да замъгли същинския скандал. За повече от седем години българската прокуратура не е направила нищо, с цел да проверява поредност от съветски атентати на територията на България . Едва когато чехите разкриха, че същите съветски атентатори са направили гърмежи там, от кумова срама българската прокуратура реши да разгласи това като свое изобретение. Докато руснаците са организирали тези атентати тук (друг е въпросът по какъв начин прокуратурата може да е сигурна в това, без да е разследвала), господин Цацаров и Гешев топло другаруваха и обменяха опит с помните ли кого? Точно по този начин, с основния прокурор на Русия Юрий Чайка. Има най-малко две визити на Цацаров и Гешев в Русия и най-малко едно на Чайка в България. Това става по същото време, когато гърмяха военните хранилища и фабрики в България и по щастлива случайност няма убити българи.

Нека Гешев, вместо да строява джуджетата си, да даде пояснение пред българското общество какво са си говорили с съветския основен прокурор и дали там няма някакви нечистоплътни сделки, злепоставящи националната ни сигурност. По същото време държавното управление на Борисов реализираше крупните съветски политико-икономически плана – АЕЦ " Белене " и даваше път на съветския газов поток през България, заплатен с български пари.

Има ли връзка сред работата на спецсъдилищата и нарушаването на човешките права в България?
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР