Докато регистрациите за изборите продължават, ви запознаваме с някои от

...
Докато регистрациите за изборите продължават, ви запознаваме с някои от
Коментари Харесай

Към "Дондуков" 2: За какво се борят част от кандидатите за президент?

Докато регистрациите за изборите не престават, ви срещаме с някои от претендентите за президент и правилата, които ще пазят.

Луна влиза в президентската конкуренция за първи път. Вицепрезидент с нея ще е бизнес дама, чието име към този момент поп фолк звездата не разкрива.

„ За мен политиката е просто една специалност, не мисля, че посредством борби може да стигнем до триумф. Любов, мъдрост и истина, както е споделил учителят “, споделя Луна Йорданова.

Влизането на Луна в огромната политика стартира като ария. И продължава с апел към тези, които не я одобряват съществено.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Поведението на политиците докара до обезсърчение българските жители и до неналичието на предпочитание да гласоподават. Моята кандидатура е мотивация да гласоподавам за себе си. Аз, Луна Йорданова, ви приканвам да гласувате за вашия същински президент, а неговата име е Луна Йорданова “, споделя певицата.

Ще финансира акцията си сама.

Опитният политик Александър Томов влиза още веднъж в президентската конкуренция. Ще го поддържа ученият проф. Лъчезар Аврамов.

Александър Томов показва, че са за една по-силна президентска институция, само че не и за президентска република.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Ние ще създадем всичко допустимо да се случи непредвиденото “, отбелязва и претендентът за вицепрезидент проф. Лъчезар Аврамов.

И двамата са в очакване на диспути с съперниците си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР