Докато разправиите в Столичния общински съвет едва позатихнаха, нов скандал

...
Докато разправиите в Столичния общински съвет едва позатихнаха, нов скандал
Коментари Харесай

Скандал! Развратният общински служител Иво Пенев тормозел колежки онлайн с мръсни оферти, опипвал подчинените на Васил Терзиев

Докато разправиите в Столичния общински съвет едвам позатихнаха, нов скандал набира скорост на ул. “Московска ” 33. Наши читатели сигнализираха, че високопоставеният служител от “Столичен Инспекторат ” Иво Пенев упражнявал непоносим полов тормоз както върху новоназначени служителки на Васил Терзиев, по този начин и над инцидентно набелязани жертви във фейсбук.

 

В момента осем от оскандалените дами приготвят групова тъжба до кмета, с копие до прокуратурата. Според наетият от тях юрист, работещ в Неправителствени организации за правата на нежния пол, една от ищците твърди, че е била опипвана в тоалетната на третия етаж от Пенев, който сякаш по неточност бил влезнал в дамското поделение и под предлог, че е прекомерно тясно да се разминат, почнал да отърква члена си в тялото на колежката, а ръцете му шарели по ханша й. Въпреки настоятелната й молба да се в профил, той безочливо й отвърнал: “Ти си нова, само че тук е по този начин, свиквай ” и мазно й се изплезил на излизане.

 

Друга жертва на перверзника споделила с юриста, че още в края на м.г. той почнал да й прави полови намеци, разпитвал я какъв брой постоянно прави секс, дали е вярна на мъжа си и практикувала ли е милувки на служебното бюро. За похлупак й разказал, че доста обича да го подаряват с орална обич в кабинета си и я поканил да премери мъжкото му достолепие в работно време.

 

Неколцина други девойки, работещи в Столична община пък се оплакали, че Иво Пенев почнал да ги бомбандира с извратени известия във фейсбук и даже изпращал свои фотоси от кръста надолу по боксерки, които обаче не оставяли доста на въображението. Мръсникът на общинска служба не се свенял да си проси еротични снимки и клипчета, макар че нито една от дамите не била поддала на извратеното му ухажване.

 

Част от чатовете към този момент били разпечатани пред нотариус и съответно заверени с цел да бъдат присъединени към жалбата.

 

Ако служителките на кмета Васил Терзиев съумеят да потвърдят изказванията си, ще имат право да заведат и частни каузи за полов тормоз на работното място, освен против началника в “Столичен инспекторат ”, само че и против Столична община, обясниха адвокати. Обезщетенията при сходни искове са много тлъсти, а европейското законодателство третира сходно разюздано държание изключително строго.

 

Като индиректно удостоверение на разказите за мераклийските забежки на Иво Пенев идва и фактът, че във фейсбук той е написал, че е в “отворена връзка ”. За непосветените това е, когато двама души живеят под един покрив, на са си дали правото да развяват гениталии и да запълват дупки под път и над път, и то с благословията на колегата. Не рядко в такава настройка единият е фамилен, а другият се помирява, че си има баджанаци. Каквато и да е обстановката с чиновника от “Столичен инспекторат ”, би трябвало да се запитаме до каква степен е редно човек, който получава национални пари, да парадира, че живее в блудничество и блудничество. Да се надяваме, че най-малко новоизбраният кмет Васил Терзиев ще има геройство да отбрани девойките, които персонално той е довел на “Московска ” 33, от офанзивите на един самозабравил се негов зависещ.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР