Докато пролетните ваканции наводниха пясъците на Флорида, купонът се превърна

...
Докато пролетните ваканции наводниха пясъците на Флорида, купонът се превърна
Коментари Харесай

Празнуващите през пролетната ваканция се вкопчиха в жестока свада на плажа във Флорида на фона на полицейски репресии срещу парти хаоса

Докато пролетните ваканции наводниха пясъците на Флорида, купонът се трансформира в безпорядък с неистови сбивания, избухнали на плажа Форт Лодърдейл, единствено началото на плевел седмица.

Облечени в бикини и подхранвани от алкохол, групи от млади дами бяха видяни да вземат участие в шумни битки, до момента в който подигравателните фенове ги подтикваха, от време на време ескалирайки до принуждение. Изображения от началото на пролетния празник изобразяват нищожно облечени гуляйджии, лудуващи на плажа, в контрастност с нарасналата зоркост на органите на реда по улиците.

В отговор на миналогодишните смъртоносни стрелби управляващите във Флорида дадоха обещание да наложат строги ограничения в Маями Бийч, в това число несъразмерни такси за паркиране и ранно затваряне на питейни заведения.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Страховете от безпорядък през пролетната почивка 2024 година виждат, че Маями възнамерява комендантски час, патрули и даже КОНТРОЛНО-ПРОПРАВНИ ПУНКТОВЕ

Комисар Дейвид Суарес сподели: „ Затваряме го. Този път в действителност го мислим. Не подхващаме полу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР