Докато правихме тези снимки и търсехме едно от онези малки

...
Докато правихме тези снимки и търсехме едно от онези малки
Коментари Харесай

Двойното щастие на един цветен деним

Докато правихме тези фотоси и търсехме едно от тези дребни цветни петна в града, които можем да вкараме в кадър, се замислих по какъв начин множеството хора, с които се разминавахме, бяха облечени в тъмни или неутрални тонове – сиво, черно, кафяво, бежово, маслено зелено. Дори и напролет, когато се чака, че започваме да обновяваме дрешника си с по-свежи неща, рядко виждам по-ярки и смели аутфити из улиците. Отивайки преди този момент в магазина на Calvin Klein , откъдето желаех да избера облекла, бях решила да заложа на техния типичен деним, на неща, с които най-често свързваме тази марка.



Сърцето ми обаче се усмихна необятно като видя, че има и пъстър деним, и то в това блестящо розово, което даже и ние, Момичетата, не си разрешаваме да носим толкоз постоянно, а би трябвало. Затова взех решение да направя това розово благополучие двойно и с изключение на дънките, сграбчих и якето в същия цвят.



Винаги съм харесвала комбинацията denim on denim, въпреки че от време на време е мъчно постижима, в случай че денимът е в разнообразни нюанси, само че не щеш ли в този момент бях сигурна, че няма да сбъркам.



Тази цветност обаче взех решение да уравновесявам със обикновен бял топ Calvin Klein Jeans , който е боди и е доста подобаващ тъкмо за този mom jeans контур на дънките. Кецовете избрах също да бъдат в безпристрастен цвят, само че по тази причина пък моята розова шапка GRL power си пристигна навръх мястото. В това цветно леке от града, където забравих, че останалата част от него е сива и постоянно мрачна, даже и напролет. Затова пък аз открих съвършения метод „ да я оцветя “!



Аутфит: Дънки, яке и боди Calvin Klein, шапка и кецове списък на стилиста

 

С поддръжката на Calvin Klein

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР