Докато наблюдава съзвездието Лео(Лъв) през телескоп Radian raptor 61 и

...
Докато наблюдава съзвездието Лео(Лъв) през телескоп Radian raptor 61 и
Коментари Харесай

Поредният междузвезден кораб пресече съзвездието Лъв

Докато следи съзвездието Лео(Лъв) през телескоп Radian raptor 61 и записва с професионална камера Zwo 1600mc, астронома Джон Сейндис се натъква на великански междузвезден транспортен съд с форма на пура, в ранните часове на 26 декември 2020 година Предполага се,че обекта който снима е от извънземен произходКадрите ясно демонстрират, че корабът се движи в космоса с огромна скорост. Доколкото е известно, това е първият път, когато подобен солиден галактически транспортен съд е сниман на камера, до момента в който пътува през съзвездието Лъв.

 g uf2 600x338 - Поредният междузвезден транспортен съд пресече съзвездието Лъв
Подобни галактически кораби са следени и преди покрай мъглявината Орион М42, ситуирана в Млечния път, намираща се на юг от пояса на Орион в съзвездието ОрионНа 29 ноември 2017 година астроном от Северна Каролина събирал данни за мъглявината M42 Орион, когато на екрана на преносимия компютър му вижда гигантско НЛО с форма на пура, което незабавно снимал в един кадър от 30,2 секунди.Ето още изображения на тези великански галактически кораби, видяни по време на пътешестване в космоса.

 g uf4 600x226 - Поредният междузвезден транспортен съд пресече съзвездието Лъв


 g uf3 600x338 - Поредният междузвезден транспортен съд пресече съзвездието Лъв
Заснетите фрагменти на НЛО от 2017 и 2020 година, дават спомагателни доказателства, че доста от тези солидни галактически кораби участват в нашата слънчева система.
Вижте видеото от 2017 г.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР