Докато гледах вчера снимката на кралицата на Испания- Летисия с

...
Докато гледах вчера снимката на кралицата на Испания- Летисия с
Коментари Харесай

Криворазбраната женска еволюция

Докато гледах през вчерашния ден фотографията на кралицата на Испания- Летисия с рокля от Зара за 25 евро и си спомних преди две седмици какво зрелищно изхвърляне видях на псевдо мутреси в курорта Лозенец, та се запитах- какво за Бога не ни е наред?

Картинката, която видях тогава толкоз мощно се запечати в гравата ми, че още чувствам неприятния усет на мастилото. На инак приятния бар на плажа се движеха силиконови бюстове и устни, 90% от дамите бяха облечени от съвременна и скъпа линия бански (не загатвам името, с цел да не върша реклама), държаха в ръцете си едни и същи скъпи телефони и всяка една от тях се държеше като че ли е центъра на света.

В заведенията за хранене вечер даже още по-фрапиращо. Панаир на суетата. Това надалеч не се случва единствено в този курорт, а на всички места у нас.

Има една изкривена визия за женственост и жанр, които биват измествани от курвенско държание, което очевидно би трябвало да е доста секси.

И тук въобще не става дума за какво са облечени за стотици хиляди левове. Като познавач на модата и красивите облекла знам, че няма нищо по-повдигащо самочувствието за една жена от красива маркова рокля, съчетана с красиви маркови обувки.

Проблемът тук е в метода на приемане на нещата. Тези самозабравили се псевдо мутреси имат една едеинствена цел- да облекат марковите неща, да се начервосат до небесата и да се покажат пред публика- като че ли са стока за пазаруване (а може би са...). При това го вършат с такова велико самочувствие, чак Мис Свят може да им завиди.

Сякаш няма по-късно през нощта да си легнат с някой чичко паричко, който да бъде притеглен като следващия спонсор.

Болното е, че тези български дами не са изключение, а са масовка. И това е пъклен тъпо. Няма я нежната страна, женската, която ще притегли същински един мъж, ще го провокира. Често го няма и стилът. Няма го себеуважението и възприятието за достолепие.

Слава Богу не всички са такива. Има доста българки, които са по-успели и изкарват повече пари от мъжете си. Има такива, които не разполагат с доста пари, само че имат жанр и себеуважение. Тях обаче няма да ги видите в горепосочената смехотворна картинка.

По-скоро ще ги видите сходно на кралица Летисия- с красива рокля, която са облекли, тъй като в действителност им харесва, а не тъй като е еди каква си марка, с необятни усмивки и ведри очи. Ще се забавляват същински, а няма да стоят като скумрии. Ще ги познаете по държанието, че не са обременени с манията за великолепие (макар и някои от тях да са велики личности).

Иска ми се да виждам повече такива дами! И по тази причина не преставам да се питам- какво за Бога не ни е наред?!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР