Доживотен затвор за Орлин Владимиров и Пламен Владимиров. Това реши

...
Доживотен затвор за Орлин Владимиров и Пламен Владимиров. Това реши
Коментари Харесай

Доживотен затвор за Орлин Владимиров и баща му Пламен, убили жестоко Евгения

Доживотен затвор за Орлин Владимиров и Пламен Владимиров. Това реши Софийски градски съд.

Орлин би трябвало да заплати по 300 хиляди на фамилията, толкоз би трябвало и Пламен. Пламен, който е под домакински арест с гаранция 5 000 лв., беше арестуван незабавно в залата. Те би трябвало да платят и солидарно 500 хиляди лв. на Мартин Владимиров – наследник на Евгения. Общото обезщетение е в размер на 2 милиона и 300 хиляди лв. за околните на Евгения и за детето Мартин.

„ Нищо не може да я върне “, сподели през сълзи майката на Евгения, откакто чу присъдата. Тя се поклони на съда, а околните на Евгения посрещнаха решението с овации.

Един от правосъдните заседатели на делото желал пожизнен затвор без право на подмяна. Съдът даде пожизнен затвор на бащата Пламет, тъй като като родител носи голяма виновност. В държанието и на двамата подсъдими имало необикновен цинизъм.

Делото завърши на първа инстанция две години след гибелта на 33-годишната жена.

Мъжът й Орлин Владимиров и татко му Пламен бяха арестувани на 13 ноември 2021 година откакто тялото на Евгения беше намерено в куфар, пренебрегнат в хвостохранилище край Перник. Младата жена изчезна месец по-рано, а мъжът й твърдеше, че е отишла на фитнес и по-късно следите й се губят.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР