Договорите на трима търговци на Женския пазар са прекратени заради

...
Договорите на трима търговци на Женския пазар са прекратени заради
Коментари Харесай

Изгониха търговци от Женския пазар заради неспазване на мерките срещу COVID-19

Договорите на трима търговци на Женския пазар са прекъснати поради неспазване на противоепидемичните ограничения за битка с COVID-19, оповестиха от общинското сдружение „ Пазари Възраждане”.
От търговците се изисква наложително да носят защитни маски и ръкавици, да дезинфекцират работното си място и да съблюдават отдалеченост от 2 м. при търговия. В противоположен случай следва точно неотложно преустановяване на наемните връзки, напомнят от сдружението, стопанисващо пазара.
Женският пазар и пазарът „ Димитър Петков “ отвориха през днешния ден при засилени противоепидемични ограничения, а в идващите дни ще бъдат прилагани още по-строги правила за организацията на работата и достъпа на клиенти. Улици и пешеходни зони са отцепени и следени от полицията, с цел да няма скупчване на хора. Охраната на пазара и представители на Столична дирекция на вътрешните работи патрулират към пазарната площадка и реагират, в случай че видят, че някой не съблюдава отдалеченост.
Движението е еднопосочно с пропускателен режим с контролно-пропусквателен пункт на входа и на изхода на пазара. Допускат се по 80 индивида в зеленчуковата зона. Входната точка е откъм ул. „ Св. Св. Кирил и Методий”, а изходящата, е откъм бул. „ Сливница “.
От управлението на общинското сдружение приканват възрастните хора да пазарят в ранните часове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР