Договорът на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън

...
Договорът на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън
Коментари Харесай

Бътън: Хамилтън няма да напусне Мерцедес

Договорът на 7-кратния международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън с Мерцедес изтича в края на сегашния сезон, а подписването на новия договор се бави. Това и проблемите на Мерцедес от началото на 2022 насам постоянно подхранват клюки, че Хамилтън може да си тръгне от спорта и да се откаже от борбата за рекордната осма международна купа.

Самият Хамилтън на няколко пъти съобщи, че няма желание да напуща Формула 1 и Мерцедес, само че главното доказателство – новият му контракт към момента не е станал факт.

„ Не мисля, че Люис ще напусне Формула 1 – предвижда някогашният съотборник на Хамилтън в Макларън и международен първенец за 2009 Дженсън Бътън. – Когато си побеждавал толкоз дълго, а по-късно си изостанал от борбата, то несъмнено искаш отново да се върнеш на върха. И Люис не е подготвен да се откаже от тази борба. Разбира се, може да се случи и противоположното, само че това лишава повече време, един сезон с неприятен автомобил няма да те откаже от спорта. ”
 Хамилтън хареса втората подготовка Хамилтън хареса втората подготовка
Бътън е убеден, че и 2024 няма да е последният сезон на Хамилтън във Формула 1, като британецът обаче се ангажира да предвижда, че Люис ще кара „ най-малко до момента в който завоюва още една международна купа ”.
 Волф призна, че Леклер е вид да смени Хамилтън Волф призна, че Леклер е вид да смени Хамилтън
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР