Доброто представяне на Андриан Краев този сезон му осигури нов

...
Доброто представяне на Андриан Краев този сезон му осигури нов
Коментари Харесай

"Левски" задържа голям талант с нов договор

Доброто показване на Андриан Краев този сезон му обезпечи нов контракт с " Левски ". 22-годишният нападателен халф прави чудесно усещане в последните месеци, а играта му се усъвършенства най-вече след идването на Станимир Стоилов като треньор. До момента Андриан, който е брат на национала Божидар Краев, е изиграл 12 публични мача (11 за състезание и 1 за купата), като е записал 1 гол и 1 асистенция.

Той беше притеглен при " сините " през септември м.г., като през предишния сезон лекуваше дълго време контузия. Общо до момента той има 25 мача и 1 гол за " Левски ". Краев обаче ще пропусне утрешното домакинство против " Пирин " от XII кръг на шампионата, защото е осъден от БФС за 1 мач, поради насъбрани картони. Двубоят на ст. " Виваком Арена - Георги Аспарухов " ще се играе пред празни трибуни поради наказване на " Левски ".

Новият контракт на Краев беше подписан от страна на клуба от и.д. изпълнителен шеф Константин Баждеков, защото новоизбраният - Ивайло Ивков, към момента не е вписан в Търговския указател.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР