“Доброто няма граници!“- това послание носи поредната пейка от инициативата

...
“Доброто няма граници!“- това послание носи поредната пейка от инициативата
Коментари Харесай

“Братовчеди без граници“ дариха пейка за болничен парк

“Доброто няма граници! “- това обръщение носи следващата скамейка от самодейността “Дари скамейка “, която започва през предходната година тъкмо вДеня на Съединениетои чиято идея е облагородяване на болничния парк във Велинград.

Пейката е подаяние от поданици на град Сърница, имащи роднинска връзка, само че пръснати по целия свят и обединени във Вайбър посредством група, наречена “Братовчеди без граници “, оповестиха от Общинската болница във Велинград.

Благодетелите са споделили подбудите си за стореното положително по този начин: " Понякога се организираме за благотворителни прояви - събирали сме пари за кладенци в Африка да вземем за пример. А когато научихме за Вашата самодейност “Дари скамейка “, взехме решение да се включим, тъй като това е нашата болница - тук сме раждали, тук са лекувани околните ни. Това е един дребен жест на благодарност! Нека постоянно да я има болничното заведение! Бъдете благословени! “.

От лечебното заведение пък разясняват, че са трогнати както от жеста, по този начин и от положителните думи. Екипът на болничното заведение обществено благодари на “Братовчеди без граници “за направеното подаяние, за загрижеността, за човечността, съпричастността, отношението и великодушието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР