Добро утро. Най-важното днес:Нургюл СалимоваРадев срещу правителствотоЕдуард НортънВ Баку предстои

...
Добро утро. Най-важното днес:Нургюл СалимоваРадев срещу правителствотоЕдуард НортънВ Баку предстои
Коментари Харесай

Три минути: Днес гледаме Нургюл. Украйна получава F-16, а Русия се сблъска с Луната

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Нургюл СалимоваРадев против правителствотоЕдуард Нортън
В Баку следва третият мач от финала на Световната купа по шахмат. направи две следващи ремита против рускинята Александра Горячкина. Изходът ще се реши в трети мач през днешния ден от 14 часа.
Радев в офанзива
Президентът от боевете на Шипка, с цел да нападна държавното управление на ПП-ДБ и ГЕРБ. Той ги упрекна във “властова булимия ”, че желаят да овладеят службите и Министерство на вътрешните работи, че тласкат страната към “хаос и принуждение ”. Радев сподели, че “3 март е алената линия ”, тъй като ръководещите желаят да създадат 24 май народен празник.

Двете ръководещи обединения - президента в двуличие и делене на обществото, а държанието му обясниха с готовност да резервира въздействието си в службите.

Всичко стартира в петък, когато министър председателят, че държавното управление няма доверие в основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров и ще предложи на Радев да го освободи. Тодоров беше назначен от служебния кабинет на Радев преди две години и непроменяемо е на поста си.

Вицепремиерката, че чака президентът да подпише освобождението на основния секретар. В противоположен случай ръководещите ще огласят съответните аргументи, поради които желаят оставката му.

В това време дъщерята на някогашния министър председател и някогашен български цар Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР